la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

Reyizz donuyor

6a00d8341c506253ef0133f4155edc970b-320wi

Hornest macini zor da olsa kazandik.Kek maci zora soktuk. Bu kadar eksigi olan takima zorlanarak kazanmakta komedi.

Kobe belki de kariyerinin en kotu ilk 3 ceyregini gecirmistir. ilk 3 ceyrek sayi atamadi. 21 de 3 ile oynadi. Mike brown bu isi harbi bilmiyor veya dalga geciyor. Sessions-Gasol takimi ayakta tutarken gereginden fazla yaninda oturttu.Goudelock ve Hill'e sure vermemesi ayri bir sey zaten. Neyse yine de kazanmak guzeldir. Kobe reisin maci kazandiran 3 luguyle noktalayim

524538_10151478580085341_144917055340_23887792_2079742027_n.jpg

Bu gece Golden State ile Staples da oynuyoruz. Kobeden iyi performans bekliyorum.

Golden State i 120-112 yendik. Bynum 10 dakika oynadi sakatlandi cikti. ayagi burkuldu. Bir daha da girmedi oyuna. Kobe 40 sayiyla oynadi. Sessions yine harikaydi.

Siradaki mac yarin gece yine staplesta rakip New Jersey

New Jersey macini kazanmisiz. Bu gece Clippersla oynuyoruz. Onemli mac..

Bu arada bu Mike Brown ne is yapiyor Allah askina. Sadece 3 yedek adam oynatiyor. Saka gibi bu adam...

551389_10151492122865341_144917055340_23945476_277366442_n.jpg

Yonetim Bynuma para cezasi vermis...

Lakers alır maçı

bryant'tan 30 sayı bekliyom

Clippers-Lakers 108-113. Bynum'a ceza yaramış. 36-8. Kobe de 31-6-5.

Cakma LA yi yenmenin de keyfi baska. Ergen ergen hareketler clippersta.

Griffin, Gasolu madara etmis smac pozisyonunda ama orada hucum faulu yapmis griffin.. O pozisyonda da Bynumun, Gasole gulmesi tam sopalik. Ne yaparsak yapalim bynum akillanmaz hala cocuk.

Siradaki mac houston ile.. O degil ayni konferanstayiz daha spursle oynamadik :SS: son 11 macin 3 u spursle.

Bu gece Houston ile oynuyoruz. Kyle Lowry ve Kevin Martin oynamayacakmış. Kazanalım bir zahmet.

Artestin yeni sac modeli

555037910.jpg

Kobe reis ferrarisiyle gelmis maca

q7dkp.jpg

Gun gecmiyor ki bynum sacmalamasin.. oyundan atilmis 4. periodun basinda

[video=youtube;O0-WyxM1Zq0]https://www.youtube.com/watch?v=O0-WyxM1Zq0&feature=player_embedded[/video]

Bu gece suns ile dısarıda oynuyoruz. Zor mac. suns play off icin saldiriyor. Sonuna kadar direneceklerdir. Pota alti savunmasi onemli. Gortata dikkat etmek gerek

arda sen lakers maclarini izlemiyon ki

ha dogrudur burda gormuyorum gece ona istinaden soylemistim ya

Aksam vakti olanlari izliyorum sadece canli olarak. Normalde ertesi gun indirip izliyorum.

izlemedigim 5-6 macta da izmirdeydim.. Izleme indirme firsatim olmamisti.

Geri
Üst Alt