la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

ne van gundysi ya uzak dursun. kardesi jeff van gundy olabilir

doug kolins iyi

Van Gundyler olmaz. İlle olacaksa Jeff olsun derim ama o da Kobe'yi fazla seviyor. Kesin kontrolü kaybeder. :asd:

Gasol'ü görmek istemiyorum artık. Keza Bynum'ı da. Bynum belki Jim Buss'ın favori oyuncusu kontenjanından kalır ama yürümüyecek böyle bence. Yenilince umursamaz görünüp kenarda sırıtan adam görmek beni deli ediyor.

Kupchak iyice çalışsın. Kobe bırakmadan bir yüzük daha kazanalım. Gelecek sezon bunun için son şans olacak belki de.

Gasol ve Bynum'a karşılık Howard alınıp free agentten Ersan'ı ve Lin'i aldın mı operasyon tamamdır. ;)

bu takımdan kesinlikle gasolun gitmesi gerekiyo playofflarda kesinlikle zarar takıma

Van Gundyler olmaz. İlle olacaksa Jeff olsun derim ama o da Kobe'yi fazla seviyor. Kesin kontrolü kaybeder. :asd:

Gasol'ü görmek istemiyorum artık. Keza Bynum'ı da. Bynum belki Jim Buss'ın favori oyuncusu kontenjanından kalır ama yürümüyecek böyle bence. Yenilince umursamaz görünüp kenarda sırıtan adam görmek beni deli ediyor.

Kupchak iyice çalışsın. Kobe bırakmadan bir yüzük daha kazanalım. Gelecek sezon bunun için son şans olacak belki de.

Bynum ve Howard kafa kafaya takas edilirse Gasol kalabilir bence yinede. Seri bynum ve kobe'nin laubaliligi ve mike brown'un 4'u maçta yaptigi basit hatalar yuzunden gitti. bi topkaybi yuzunden herseyi onun uzerine atmak saçmalik olur.

Gasol-Howard-Kobe + üst düzey bi PG. Nash bos olacak bu yaz. MLE' gelebilir. Hesaptan birde 23M silinecekmis (86M->63M hoopshype'a göre)

XXX/Sessions

Kobe/Ebanks

MWP/Odom?

Gasol/Odom?

Dwight/Hill

bench yine les ya belki sansa dek getirirler bi ariza tipi oyuncu

Kobe bırakana kadar Lakers'dan umut yok. Onun dışında ne kadar yamamaya çalışırlarsa çalışsınlar anca bu seviyelerde kalırlar.

cnnturk nba gecesi programinda, Kobenin kariyeri ile ilgili bir soruya ilk dogru cevabi twitleyene Kobenin formasini veriyorlar...

Kobe reisin hangi takima kac kez 40+ sayi attigi liste :tiphat:

575294_284275688335989_196700253760200_585294_377947749_n.jpg

tr lakers face sayfasinda gordum..

Bynumun kontratinda yer alan 2012-2013 takim opsiyonunu kullanmisiz..

LA receives: Howard, Marion, Odom, Beaubois

LA sends: Bynum, Gasol

ORL receives: Bynum

ORL sends: Howard

DAL receives: Deron Williams

DAL sends: Beaubois, Marion, Odom

BK receives: Gasol+draft picks

BK sends: Deron Williams

assaga yukari boyle bir takas'la ugrasiyorlarmis. Rockets'de isin icine girmek istiyormus Gasol icin.

Hakkı Odom bırakmamış mıydı la?

Sanki bıraktı diye bir şey hatırlıyorum.:confused:

Neyse Lakersa gelirse benchten gene katkı verir.

Dwight'ın sakatlığı ile alakalı dedikodular vardı.

Beli gitti daha da iflah olmaz gibi şeyler duymuştum. :D

Acaba gerçek durum nedir ?

Elimizde patlamasın. :D Galatasaray'dan alışığım da Lakers pek karavana yapmaz. :D

LA receives: Howard, Marion, Odom, Beaubois

LA sends: Bynum, Gasol

ORL receives: Bynum

ORL sends: Howard

DAL receives: Deron Williams

DAL sends: Beaubois, Marion, Odom

BK receives: Gasol+draft picks

BK sends: Deron Williams

assaga yukari boyle bir takas'la ugrasiyorlarmis. Rockets'de isin icine girmek istiyormus Gasol icin.

İhtimal vermiyorum böyle birşeye de yine de yorumlayalım. Lakers'ın yaptığının mantığı ne burada? Madem Gasol'u BK'ye vereceksin ne diye çöpleri topluyorsun ki? Sen al Deron'u :)

Dallas'ın Deron'u almak için bu takasa ihtiyacı yok ki. Adamların Deron'u alabilecek capleri zaten var. Eğer olmazsa da Marion veya Haywood'u amnesty ile yollarlar olur biter. Yeter ki Deron Dallas'a evet desin.

Geri
Üst Alt