Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 14.992
- 3.976
- 1.778
Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı
Ah atakan vah atakan neye güldün bakim sen.yumurcak.
Ah atakan vah atakan neye güldün bakim sen.yumurcak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen anlat ben dinliyorum.. Ahkâm kes kes, sonra da "beni anlamaya çalış". Tamam.
iyi geceler
bir soru sorucagim son nba haberlerini fazla takip edemedim ne zaman basliyor nba ?
25 Aralıkta Miami Dallas maçıyla başlıyor.
LA Lakers'ın forvet oyuncusu Matt Barnes gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulunurken Dwight Howard ve Baron Davis'in Lakers'da oynamak istediğini söyledi.
Barnes bugün yaptığı açıklamada iki eski takım arkadaşıyla konuştuğunu Howard ve Davis'in Lakers'da oynamak istediğini söyledi.
Matt Barnes, "Howard'ın bize geleceğine dair iddiaları duydum. Aynı şekilde Davis ile ilgili iddiaları da duydum. İkisiyle de bu konu hakkında konuştum. İkisi de burada oynamak istiyor. Bu yüzden ne olup ne biteceğini yakında göreceğiz" dedi.
2012 yılında serbest kalacak olan Dwight Howard'ın adı son zamanlarda Lakers ile anılırken aynı şekilde Cleveland'ın serbest bırakmasının beklendiği Baron Davis'in de adı Lakers ile anılmıştı.
hmmm :%
Yanliz Baron Davis'in Lakers'e gitmesi IMKANSIZ. Amnesty yapsalar bile BD'i sadece salary cap altindaki takimlar teklif yapabiliyor. Davis içinde takas imkansiz cunku 15M yapiyor yilda.
Lakers teklif yapmis bu arada Magic'e; Bynum+Gasol+Draft pick'i+çaylaklardan biri. DHO için.
Salary Cape uymuyor ama.İkisinin toplam maaşı Howardın maaşından çok daha fazla oluyor.Takaslarda alınan oyuncuların maaşlarıyla verilen maaşları arasında en fazla yüzde 25 fark oluyor diye biliyorum