la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

Paul takası yalan oldu.

Odom > Dallas

Odom'ı bence batıdaki en büyük rakibimize veriyorsak artık Dwight işini muhtemelen bitiririz.Hiday Türkoğlu'nu almak için yapıldı bu takas. Orlando'nun işine gelecek.

Odomu neden dallasa sattilar.. Takasin olmadigini mi gosteriyor? Howardda ayrilmak istedigini aciklamis ama ilk tercihin nets demis.. Nets kimde lakersa tercih ediyor. anlamadim gitti.. lakersin bastirip mutlaka howardi almasi lazim artik

Madem Paul olmuyor Billups'ı kapmak lazım free agenttan

Hedo-Howard gelirse sf bolluğu olacak.Artest falan kullanıp Pg alabiliriz.Barnes,Hedo idare eder.

Odom gittiğine göre ya serbest oyunculardan birini alacağız ki CP 3 olmadığına göre bence de Billups olabilir. Ama Howard takası şart,pota altını domine edecek adama ihtiyacımız var.

CP3 :( Howard :(

Paul takasına Stern izin vermemiş gene.

ya ben anlamıyorum en iyi 6.adamı bir hiç karşılığında nasıl gönderirsin

howard gelmezse lakers gmsi intihar etsin gasolu bynumu odomu hayata küstürdünüz bu saatten sonra gasol ve bynum da katkı vermezle odom neden bir hiç uğruna gönderilir anlamam odom gibi adamı her takım ister karşılığında bir şeyler vererek

Yarin Tr saati ile gece vakti hareketlilik artar. Howard gelsin artik...

paul işi bu sene için kesin yatmış.

howardı alacaz anlaşıldı

CP3 maalesef clippersa gidecek... Howardi almak lazim artik.. Gun gectikce talibi artiyor.. Bulls da teklif yapacakmis Howard icin..

kupchak açıklama yapmış gasol,kobe,bynum tutulup hamle yapacağız diye, dwight da orlandoyu seviyorum mealinde dönüş yapmş. yalan olduk. odom da boku bokuna elden çıktı. allah kahretsin.

Odomdan açılan boşlukla Billups hamlesi gelebilir

Geri
Üst Alt