la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

Son soruya dikkat :)

[video=youtube;rOlEk3wIaKE]https://www.youtube.com/watch?v=rOlEk3wIaKE&feature=share[/video]

Howard icin genc biri+drafta verebilirmis orlando.. Bynum+draft kabul edin la iste:)

Edit:

Houstonun da katilacagi bir takas olsa super olur.. Orlandoya bynumu + lakers draft+martin, houstona gasol+nelson+hedo. lakers; howard+lowry+scola :)

tabi salaryi hesaplamadim ne olur bilmem :)

Hahahahah Houston Scola ile Martin'i veriyor kalmıyor Hidayet'in kontratı alıyor bir de gidip Lowry'i veriyor :D Herhalde Buss'ın rüyasında bile böyle bir takas yer alamaz.

Hahahahah Houston Scola ile Martin'i veriyor kalmıyor Hidayet'in kontratı alıyor bir de gidip Lowry'i veriyor :D Herhalde Buss'ın rüyasında bile böyle bir takas yer alamaz.

Martin olmayabilir de, scola+lowryi zaten Gasol icin onermislerdi.

lowry'i önermediler, niye önersinler gasol için, flynn'i teklif ettiler,lakers kabul etmedi.fantaziye gerek yok.

15-20 gun once bir cok yerde yaziyordu iddia olarak

Bıktım bu lakerstan artık, nba'de baska takım kalmadı sanki hergün 50 tane lakers haberi yeter lan yeterr :31:.

Kimmis en buyuk soyleyin de ben de guleyim

Fenerbahçe

Tabiki Chicago. Sorman hata :coffee:

Hadi boston desen anlarim da chicago nedir? ne basarisi var simdiye kadar. Koklu kulup desek hem bostondan hem lakerstan 20 sene sonra kurulmus. basarisi desek Jordanli donem haric sifir..

Hadi boston desen anlarim da chicago nedir? ne basarisi var simdiye kadar. Koklu kulup desek hem bostondan hem lakerstan 20 sene sonra kurulmus. basarisi desek Jordanli donem haric sifir..

Senin için nasıl Lakers'sa bana göre de Chicago'dur hacı. Yadırgamaman lazım :ka21:

En başarılı klüple en büyük klüp arasında fark var arda, bana göre bulls en büyük klüp basarılı yada basarısız farketmez.

Ha dersen en basarılı klüplerden biri lakers diye eyvallah.

Uzatmanin anlami yok. Herkesin kendi takimi en buyuktur, en basarilidir..

Geri
Üst Alt