la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

Anlarim tabi ki.. ama benim yorumuma dalga gecer gibi guldum felan dersen ben de oyle derim..

Yok yahu ne dalgası. Lakers'a benim de sempatim var. Hatta Chicago'lu olmama rahmen ilk aldığım forma 2005 yılında Kobe'nin Lakers formasıdır.

Hangi psikolojiyle böyle birşey yaptım bilmiyorum ama öyle. Basketbol turnuvasında giydiğim formadır. Kanıt olarak foto falan var yani.

İnkar da edemiyorum. Hatta bazen bu konuda arkadaşlarla şakalaşıyoruz.

Ama Chicago'luyum o ayrı.

Doğu'da Chicago'yu, Batı'da Lakers'ı desteklerim ve bu takımlara karşı sempatim var. Ama Chicago bambaşka birşey benim için. MJ'den ötürü :tiphat:

kimin kimi sevdiği umrumda değil,lakers dünyanın en büyük spor camialarından biri .

olay var dediler geldik

noluyo burda bende lakerslıyım. mesele varsa çözelim yanii!!..... :D:D

:sgr::sgr:

Bu gece minnesota deplasmanindayiz.. amma cok oynadik bunlarla da.. haftaya bi daha oynayacagiz :SS:

Gasol takasi icin sona geldik anlasildi artik.. Hangi kafayla oynayacak bu mac cok merak ediyorum.. pazar gunku boston macinda olmayabilir Gasol !

Kobe reis 29000 sayiyi gecti.. Minnesotayi bir kez daha yendik.. Son 18 minnesota macini kazanmisiz..

Gasol konusmus. Lakers'ın kendisini genç bir starla takas etmek istedigini soylemis..

Gasolden bundan sonra mumkun degil fayda saglayamayiz.KEsinlikle takas olmali. takimdan gonderilmek istendigini biliyor mutlu degil. Boston macindan sonra bir seyler yapilsin artik..

21:30 da Bostonla oynuyoruz. Cnnturk veriyor maci..

baron reis gelsede şuraya bir derhem olsada ben de mutlu olsam

97-94 kazandik boston macini.. 2 onemli rakibi(Miami,boston) de staplesda yenmemiz super ama dis sahada kotuyuz,disarda da ic sahadaki oyunun yarisini oynasak yeter..

Kobe ilk 3 ceyrek kotuydu ama son ceyrek devreye girdi. Bynum da iyi idi.. Ezeli rakibi bu sezon 2 macta da yendik :tiphat:

Lakersı tebrik ederim.Yani bizi farklı yenemiyorsanız oturup düşüneceksiniz.Pota altısız oynayıp ve sadece 6 kişi ile oynayan bir takıma kaybetmek üzereydiniz.Ama galibiyet galibiyettir.

Tekrar tebrikler.

Lakersı tebrik ederim.Yani bizi farklı yenemiyorsanız oturup düşüneceksiniz.Pota altısız oynayıp ve sadece 6 kişi ile oynayan bir takıma kaybetmek üzereydiniz.Ama galibiyet galibiyettir.

Tekrar tebrikler.

Bizde her mac 3 kisi ile oynuyoruz. Ekstra MWP den geldi sayilar

Sizin kadroyla bizim kadro bir mi Arda yapma.:)

Bence arada aman aman bir fark yok. Ikisininde kadrosu leshoglulesh.

Tek fark MWPnin ara sira ekstra katkisi oluyor .

Bynum-Gasol-Bryant tan baska kimleri var yoksa?

Bizdede Lakersin 3lüsüne göre yasliliktan biraz daha az skor üreten Üclü var ama yaninda Rondo var.

bostondakilerden garnett ihtiyarlamis salt. diger ikisi gayet iyi halde ozellikle raymond. adam bildigin FIT

Gasol?

4fa3c09c6c7911e1989612313815112c_7.jpg

0312-rajon-rondo-526.jpg

Memphis deplasmanindayiz. Cnn turk veriyor maci saat 02:00 de. Rudy gay de oynamayacakmis. kazaniriz umarim

2 uzatma sonunda kazanmisiz. Guzel oldu bu galibiyet. Bynum cosmus.. bugun de hornest deplasmani..

Hornest macini da uzatmada kazandik. Iki gun ust uste deplasmanlarda uzatmada kazandik.. Kobe 2 macta yaklasik 100 dakika oynadi :SS: Bu yasta helal olsun.

Simdi gozler takasta :)

üşüyoruz fisher reis:sad007:

Geri
Üst Alt