- 28 Temmuz 2011
- 9.484
- 2.368
- 1.588
Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı
Kobe'de farkında şampiyonluk falan hayal. Aklınca istatistik kasıyor. Böyle devam
Kobe'de farkında şampiyonluk falan hayal. Aklınca istatistik kasıyor. Böyle devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siz iyisiniz valla biz GS'nin maçları zor izliyoruz siz nbayi felan kaçırmıyorsunuz
digerlerini bilmiyorumda su aralar ben cok mac izlemiyorum ne futbol nede basket (youtube ozetleri haric)
neden hakk ?
bu sene ben de pek izleyemedim maclari. gecen sene 5-6 mac kacirmistim koca sezon. askerlik vs. derken bu sene komple kacti zaten.
digerlerini bilmiyorumda su aralar ben cok mac izlemiyorum ne futbol nede basket (youtube ozetleri haric)
zevk almiyorum maclardan
gecen sezondan sonra bu sene biraz 'bayik' gibi no?
sure. futbol maçlarıda bilakis bir depresif hal var bende de . izledigimde neden izliyorum moduna geçiyorum
aaah kacir ya nolacak
bi kac onemsiz mac icin gununu alt ust etmek sacma ya hele turkiyedekiler icin maclar 3-4te fln basliyo oha
cogu mac da tsi 05:30 da zaten. pasificdeyiz ya. maclari indirip izliyordum zaten. cok ters saatte
sonradan izlemenin zevki olmuyo ya mac oynanmis oluyo skoru fln biliyon
evet o yani kotu. kritik maclarin sonucuna bakmadan ilk izliyordum![]()
kobe 30+ = 1-10
otherwise = 8-3 glb