la lakers

Cevap: # Resmi La Lakers Başlığı

Kobe'de farkında şampiyonluk falan hayal. Aklınca istatistik kasıyor. Böyle devam :o

Takımın canı cehenneme ben istatistiğimi yapayım derdinde o. Bu arada D'Antoni'ye hala ters ters bakmadı mı? :o

siz iyisiniz valla biz GS'nin maçları zor izliyoruz siz nbayi felan kaçırmıyorsunuz

bu sene ben de pek izleyemedim maclari. gecen sene 5-6 mac kacirmistim koca sezon. askerlik vs. derken bu sene komple kacti zaten.

sure. futbol maçlarıda bilakis bir depresif hal var bende de . izledigimde neden izliyorum moduna geçiyorum

aynen bende oyle diyorum hele Spor ****************************'yu izlemek yine iyidi eskiden ama su sike olaylari sonrasi gun gectikce butun ilgim kayboldu futbola sirf CL maclarini izliyorum TEMIZ

nba'de iyice gay oldu su son iki senede. playofflara kadar hersey ayni olan ve gun gectikce softlasan bball var

so damn right fazlasıyla gayri ciddi ve yapay geliyor vallah

aaah kacir ya nolacak

bi kac onemsiz mac icin gununu alt ust etmek sacma ya hele turkiyedekiler icin maclar 3-4te fln basliyo oha

cogu mac da tsi 05:30 da zaten. pasificdeyiz ya. maclari indirip izliyordum zaten. cok ters saatte

kobe 30+ = 1-10

otherwise = 8-3 glb

yav anlamislardir heralde yani

Geri
Üst Alt