La Liga 31. Hafta | R. Madrid 0-2 Barcelona | El Clasico | Maç Sonucu

Cevap: La Liga 31. Hafta | R. Madrid - Barcelona | 10 Nisan | 23:00 | El Clasico

Casillas-Valdes

Ramos-Alves

Garay-Puyol

Albiol-Pique

Marcelo-Abidal

Lass-Yaya Toure

Alonso-Busquets

Ronaldo-Messi

V.D.Vaart-Xavi

Kaka-Pedro

Higuain-İbrahimovic

İbrahimovic ve Abidal kısımlarına katılmıyorum ama diğerleri çok doğru.

Cevap: La Liga 31. Hafta | R. Madrid - Barcelona | 10 Nisan | 23:00 | El Clasico

------------Casillas----------

--Ramos--Garay--Albiol--Marcelo

--------Lass----X.Alonso--------

--Ronaldo-----------------Kaka---

------------V.D.Vaart------------

------------Higuain---------------

--------------Valdes---------------

--D.Alves--Puyol--Pique-----Abidal--

---------Y.Toure--Busquets---------

---------------Xavi-----------------

---Pedro-----İbrahimovic-------Messi-

Tahminime göre kadrolar bu şekilde olabilir.

Kadro karşılaştırması yapmak gerekirse.

Casillas-Valdes

Ramos-Alves

Garay-Puyol

Albiol-Pique

Marcelo-Abidal

Lass-Yaya Toure

Alonso-Busquets

Ronaldo-Messi

V.D.Vaart-Xavi

Kaka-Pedro

Higuain-İbrahimovic

Boldladığım isimler ön plana çıkıyor..

Real 4-7 Barça gibi bir şey oluyor.Barça'nın kadrosu daha iyi ama saha ve seyircisi önünde Real Madrid çok etkili bir takım.Herşey olabilir.

Şuan ki form durumuna göre Higuain İbrahimovici 3 e katlar.

Şuan ki form durumuna göre Higuain İbrahimovici 3 e katlar.

Ben bireysel kaliteden bahsediyorum.Form grafiği ayrı bir olay.Bireysel olarak kalite anlamında İbrahimovic Higuain'den çok daha kaliteli bir forvettir.

Reali ezmeye geliyoruz.

Büyük maçlar diyorum ben.

Sen lig genelini söylüyorsun bana.

Büyük maç olarak kastettiğin Şampiyonlar Ligiyse evet bu sene çok başarılı değildi bu maçlarda Higuain ama şu anda ligte 24 gole ulaştı. 40 Milyon Euro + Eto eden İbo'nun kaç golü var ?

Büyük maç olarak kastettiğin Şampiyonlar Ligiyse evet bu sene çok başarılı değildi bu maçlarda Higuain ama şu anda ligte 24 gole ulaştı. 40 Milyon Euro + Eto eden İbo'nun kaç golü var ?

Bu tür maçlarda kalite konuşur.Bütün sezon her maçta gol atıp büyük maçlarda kaybolan birçok oyuncu var.Ayrıca ilk yarıda İbrahimovic'in attığı golle Barça 1-0 kazanmıştı.Higuain ise etkisizdi.

Sezon genelinde İbra beklentileri karşılayamamış olabilir ama yavaş yavaş formunu yakalamaya başladı.ŞL'de Arsenal'e de 2 golü atmıştı.Bu maçta ben İbra'nın Higuain'e oranla çok daha etkili olacağını düşünüyorum.

Bekliyoruz!..

madride bu sezonki sondan bir önceki sefer

Ben bireysel kaliteden bahsediyorum.Form grafiği ayrı bir olay.Bireysel olarak kalite anlamında İbrahimovic Higuain'den çok daha kaliteli bir forvettir.

Sen Higuain'i kaç kere izledin renkdaş hiç izlememiş gibi konuşuyorsun çünkü.

sonuç olarak ; 5.higuain = ibrahimovic...

;)

ya forumda bide barca-real maçında siz biz olayı var:D,ya bırakın keyif almaya bakın maçtan ben öyle yapcam:D

Sen Higuain'i kaç kere izledin renkdaş hiç izlememiş gibi konuşuyorsun çünkü.

Bu sezon özellikle sürekli seyrettiğim bir oyuncu.Bu sezon daha fazla forma şansı buluyor.Hakediyor mu dersen kesinlikle evet derim.Benzema'ya oranla çok daha formda ve iyi bir performans gösteriyor.

Acaba Ronaldo, Messi'nin oyununu gördükten sonra, hala kendine en iyi benim diyebiliyor mu?

Messi 3-1 R.Madrid (Tahminim)

NTV mi, NTV-Spor mu?

Bazıları Real Madrid´i Arsenal sanıyor Uyanın beyler huhu Real Madrid´den bahsediyoruz .

Arsenal patates takım zaten, R.Madrid çok iyi ya, O yüzden Lyon'a elendi :)

Barça'nın Barnebeou'da Kupayı kaldırırken Madrid'lerin yüzünü görmek istiyorum :D

Kupalar satın alınmaz, kazanılır !

Gönlüm Barçadan yana ,

Reali barçala messi hadi koçum

Geri
Üst Alt