- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Barcelona'nın puan kaybetmesi ile uzun yıllar sonra Atletico Madrid liderlik mücadelesi veriyor. Arda ilk 11'de.
Eğitim şart.
Eğitim şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ntvsporu açın harika maç son 5 dakika arda bence iyi oynuyor...
Lanet olsun sana Athletico.Yahu kardeşim ilk golü attıktan sonra niye o kadar vurdumduymaz bir futbol oynadılar aklım almıyor.Hele o Arda!Bir maçla değerlendirilmez ama bugün ATM'li bir taraftar olsam iyi küfür ederdim kendisine.Adam ben yıldızım havasında oynadı 70 dk!O Costa çirkefi tam şikecilere yakışacak bir oyuncu,nefret ettim kendisinden.neyse olan benim kupona oldu.Maçta berbat ötesiydi.
Bence sen futbol için değil sırf kuponun için maçı izlemişsin. Arda abarttığın kadar kötü değildi, çok daha berbat oynadığı maçlar gördüm ben Atletico Madrid. Bence sırf İddaa için değil de zevk almak için izleyin Avrupa futbolunu.
Eğitim şart.
Lanet olsun sana Athletico.Yahu kardeşim ilk golü attıktan sonra niye o kadar vurdumduymaz bir futbol oynadılar aklım almıyor.Hele o Arda!Bir maçla değerlendirilmez ama bugün ATM'li bir taraftar olsam iyi küfür ederdim kendisine.Adam ben yıldızım havasında oynadı 70 dk!O Costa çirkefi tam şikecilere yakışacak bir oyuncu,nefret ettim kendisinden.neyse olan benim kupona oldu.Maçta berbat ötesiydi.