Barcelona'nın puan kaybetmesi ile uzun yıllar sonra Atletico Madrid liderlik mücadelesi veriyor. Arda ilk 11'de.

Eğitim şart.

eğer 10 dakika içinde atlatico madrid gol bulursa la liga da liderlik koltuğuna oturacak vay be.... saldırıyolar....

Oha Barcelona puan kaybetmiş ciddi ciddi. ATM için kolay kolay ayağa gelmeyecek bir fırsat.

Lan bu Arda ne yapıyor böyle?Son zamanlarda gördüğüm en kötü Arda Turan.Çıldırttı beni resmen

Liderlik fırsatı kaçtı.

Lanet olsun sana Athletico.Yahu kardeşim ilk golü attıktan sonra niye o kadar vurdumduymaz bir futbol oynadılar aklım almıyor.Hele o Arda!Bir maçla değerlendirilmez ama bugün ATM'li bir taraftar olsam iyi küfür ederdim kendisine.Adam ben yıldızım havasında oynadı 70 dk!O Costa çirkefi tam şikecilere yakışacak bir oyuncu,nefret ettim kendisinden.neyse olan benim kupona oldu.Maçta berbat ötesiydi.

Diego Costa-Fazio mücadelesi izlemeye değerdi. Atletico Madrid büyük fırsat tepti. Atletico 3 yıldır sağ kanatsız oynuyor. Bir transfer dönemi daha sağ kanat transferi olmadan geçecek gibi.

Eğitim şart.

Atletiko engelleri aşıyor kupaları birer birer NAH alıyor :)

Lanet olsun sana Athletico.Yahu kardeşim ilk golü attıktan sonra niye o kadar vurdumduymaz bir futbol oynadılar aklım almıyor.Hele o Arda!Bir maçla değerlendirilmez ama bugün ATM'li bir taraftar olsam iyi küfür ederdim kendisine.Adam ben yıldızım havasında oynadı 70 dk!O Costa çirkefi tam şikecilere yakışacak bir oyuncu,nefret ettim kendisinden.neyse olan benim kupona oldu.Maçta berbat ötesiydi.

Bence sen futbol için değil sırf kuponun için maçı izlemişsin. Arda abarttığın kadar kötü değildi, çok daha berbat oynadığı maçlar gördüm ben Atletico Madrid. Bence sırf İddaa için değil de zevk almak için izleyin Avrupa futbolunu.

Eğitim şart.

hahahahaha barca da atletico da berabere kalmis.

what a great sunday..

Hala Madrid :tiphat:

Bence sen futbol için değil sırf kuponun için maçı izlemişsin. Arda abarttığın kadar kötü değildi, çok daha berbat oynadığı maçlar gördüm ben Atletico Madrid. Bence sırf İddaa için değil de zevk almak için izleyin Avrupa futbolunu.

Eğitim şart.

Bugün arkadaşlarla da aynu muhabbeti yaptık.Herkesin son zamanlarda izlediği en kötü Arda Turan.Hele son dakikalarda yaptığı sabrivari bir ortası varki evlerden ırak!

Eğitim şart diyerek ayar verdiğini zannedenlerin de sayısı günden güne artıyor.Hoş aslında bunu yazan çoğu kişi,eğitimle uzaktan yakından alakası olmayan insanlar.Dediğiniz gibi Eğitim hakikatten şart.

Aynisini malesef bizde yapiyoruz..

Geri
Üst Alt