- 18 Temmuz 2009
- 82.695
- 242.259
- 5.263
Bu yorum için çok erken.Real den sonra Barca da tepe taklak, bu sene buyuk takimlarin cogu fos cikti. M.City haric sanki.
Messi çok şeyi değiştiriyor oynadığında bugün 6-4 bitebilirdi maç o olsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yorum için çok erken.Real den sonra Barca da tepe taklak, bu sene buyuk takimlarin cogu fos cikti. M.City haric sanki.
Zaten o takimin ofansif yonunu ceken adam, yuzde 50% diyebilirim en azindan. Ama suana kadar seni tatmin eden buyuk bir takim var mi genel olarak? Benim yok, dedigim gibi City haric onlar da bir isik var ama ne Barca da, Real da, Bayern de suana kadar gecen sezonki formlarindan cok uzaktalar. Hatta PSG bile iyi degil.Bu yorum için çok erken.
Messi çok şeyi değiştiriyor oynadığında bugün 6-4 bitebilirdi maç o olsa.
Barca zaten Messi sayesinde oynuyor Guardiola gittikten sonra. Takımın orta saha ve hücumu onda yani yine Messiye bağlı.Zaten o takimin ofansif yonunu ceken adam, yuzde 50% diyebilirim en azindan. Ama suana kadar seni tatmin eden buyuk bir takim var mi genel olarak? Benim yok, dedigim gibi City haric onlar da bir isik var ama ne Barca da, Real da, Bayern de suana kadar gecen sezonki formlarindan cok uzaktalar.
Bu hafta sonu büyük takimlardan cogu puan kaybina ugradi majör liglerde.
City, Dortmund, Barcelona ve Napoli maclarini kaybettiler. Real, Bayern ve United berabere kaldilar.
uniteda yazık oldu abi,net goller kactı
Aynen katiliyorum, normalinde en cok zevki Barca ve Real maclarindan alirdim genel olarak oyuncu kalitesi cok yuksekte oldugu icin. Ama Zidane ne hikmetse 10 numarasiz oynatip duruyor, elde var tam 3 tane oyuncu (James, Isco, ve su yeni cocuk Asensio).Barca zaten Messi sayesinde oynuyor Guardiola gittikten sonra. Takımın orta saha ve hücumu onda yani yine Messiye bağlı.
Real'in sıkıntısı kreatif adam eksikliği. Modric dışında Isco ve James var onlar da oynamıyorlar ki Zidane resmen Hamza gibi oynatıyor takımı.
Bayern'in muhteşem bir takım olmadığını ve bu istikrarın Pep ile geldiğini hep söylemiştim Carlo ile kısa vadede belki başarılı olabilirler sadece.
En iyi top oynayan takım Liverpool şu anda ikinci sıraya da City, Arsenak ve Tottenham koyulabilir.
Juventus zaten o lige embargo koymus, adamlar bu sezon gecen sezona nazaran daha formsuzlar ama yinede 18 puan toplamislar 7 macta.Juventus iyi gidiyor şu an.
Biraz geri planda kalıyor İtalyanlar zaten ama Juventusu unutmamak gerekir
Dortmund çok tecrübesiz geriye düştüler mi bitiyorlar neredeyse.Aynen katiliyorum, normalinde en cok zevki Barca ve Real maclarindan alirdim genel olarak oyuncu kalitesi cok yuksekte oldugu icin. Ama Zidane ne hikmetse 10 numarasiz oynatip duruyor, elde var tam 3 tane oyuncu (James, Isco, ve su yeni cocuk Asensio).
Barca da Messi olmayinca butun yok Neymar a biniyor (takimi gol pozisyona sokma konusunda)
City ve Liverpool iyi yoldalar bence. Dortmund da oyleydi ama bu hafta Leverkusen e yenildiler malesef.
Genc takim oldugundan olabilir ama zaman zaman cok yuksek tempoda oynamayi biliyorlar.Dortmund çok tecrübesiz geriye düştüler mi bitiyorlar neredeyse.
Formsuz değiler. Takım değişime geçti pogba -higuain değişikliğinden dolayı. Her hafta üstüne katarak ilerliyorlar vallahi. Şampiyonlar liginde supriz yaparlar ise şaşırmamak gerekirJuventus zaten o lige embargo koymus, adamlar bu sezon gecen sezona nazaran daha formsuzlar ama yinede 18 puan toplamislar 7 macta.
Ligin ilk maclarinda begenmemistim onlari, belki de dedigin gibi takimda bazi degisikler yuzunden de kaynaklaniyordu. CL de surpriz yapmalari icin Barca ve Real den daha iyi olmalari gerek. Devre arasina kadar bu kendini belli eder zaten.Formsuz değiler. Takım değişime geçti pogba -higuain değişikliğinden dolayı. Her hafta üstüne katarak ilerliyorlar vallahi. Şampiyonlar liginde supriz yaparlar ise şaşırmamak gerekir
Hocamız acemi biraz bence. Her maçda rotasyon yapılmaz ki.Dortmund çok tecrübesiz geriye düştüler mi bitiyorlar neredeyse.
Messili barça dan daha iyi olabilecek hiç bir takım yok bu dünyada. Şans ve barça nin günlük form performansına bağlı eleye bilirsin onları sadece iyi takım isen.Ligin ilk maclarinda begenmemistim onlari, belki de dedigin gibi takimda bazi degisikler yuzunden de kaynaklaniyordu. CL de surpriz yapmalari icin Barca ve Real den daha iyi olmalari gerek. Devre arasina kadar bu kendini belli eder zaten.
de geat şurdanDe Gea daha iyi kaleci Musleradan.