Bu yorum için çok erken.

Messi çok şeyi değiştiriyor oynadığında bugün 6-4 bitebilirdi maç o olsa.
Zaten o takimin ofansif yonunu ceken adam, yuzde 50% diyebilirim en azindan. Ama suana kadar seni tatmin eden buyuk bir takim var mi genel olarak? Benim yok, dedigim gibi City haric onlar da bir isik var ama ne Barca da, Real da, Bayern de suana kadar gecen sezonki formlarindan cok uzaktalar. Hatta PSG bile iyi degil.

Bu hafta sonu büyük takimlardan cogu puan kaybina ugradi majör liglerde.

City, Dortmund, Barcelona ve Napoli maclarini kaybettiler. Real, Bayern ve United berabere kaldilar.

Zaten o takimin ofansif yonunu ceken adam, yuzde 50% diyebilirim en azindan. Ama suana kadar seni tatmin eden buyuk bir takim var mi genel olarak? Benim yok, dedigim gibi City haric onlar da bir isik var ama ne Barca da, Real da, Bayern de suana kadar gecen sezonki formlarindan cok uzaktalar.
Barca zaten Messi sayesinde oynuyor Guardiola gittikten sonra. Takımın orta saha ve hücumu onda yani yine Messiye bağlı.

Real'in sıkıntısı kreatif adam eksikliği. Modric dışında Isco ve James var onlar da oynamıyorlar ki Zidane resmen Hamza gibi oynatıyor takımı.

Bayern'in muhteşem bir takım olmadığını ve bu istikrarın Pep ile geldiğini hep söylemiştim Carlo ile kısa vadede belki başarılı olabilirler sadece.

En iyi top oynayan takım Liverpool şu anda ikinci sıraya da City, Arsenak ve Tottenham koyulabilir.

Barca zaten Messi sayesinde oynuyor Guardiola gittikten sonra. Takımın orta saha ve hücumu onda yani yine Messiye bağlı.

Real'in sıkıntısı kreatif adam eksikliği. Modric dışında Isco ve James var onlar da oynamıyorlar ki Zidane resmen Hamza gibi oynatıyor takımı.

Bayern'in muhteşem bir takım olmadığını ve bu istikrarın Pep ile geldiğini hep söylemiştim Carlo ile kısa vadede belki başarılı olabilirler sadece.

En iyi top oynayan takım Liverpool şu anda ikinci sıraya da City, Arsenak ve Tottenham koyulabilir.
Aynen katiliyorum, normalinde en cok zevki Barca ve Real maclarindan alirdim genel olarak oyuncu kalitesi cok yuksekte oldugu icin. Ama Zidane ne hikmetse 10 numarasiz oynatip duruyor, elde var tam 3 tane oyuncu (James, Isco, ve su yeni cocuk Asensio).

Barca da Messi olmayinca butun yok Neymar a biniyor (takimi gol pozisyona sokma konusunda)

City ve Liverpool iyi yoldalar bence. Dortmund da oyleydi ama bu hafta Leverkusen e yenildiler malesef.

Juventus iyi gidiyor şu an.
Biraz geri planda kalıyor İtalyanlar zaten ama Juventusu unutmamak gerekir

Juventus iyi gidiyor şu an.
Biraz geri planda kalıyor İtalyanlar zaten ama Juventusu unutmamak gerekir
Juventus zaten o lige embargo koymus, adamlar bu sezon gecen sezona nazaran daha formsuzlar ama yinede 18 puan toplamislar 7 macta.

Aynen katiliyorum, normalinde en cok zevki Barca ve Real maclarindan alirdim genel olarak oyuncu kalitesi cok yuksekte oldugu icin. Ama Zidane ne hikmetse 10 numarasiz oynatip duruyor, elde var tam 3 tane oyuncu (James, Isco, ve su yeni cocuk Asensio).

Barca da Messi olmayinca butun yok Neymar a biniyor (takimi gol pozisyona sokma konusunda)

City ve Liverpool iyi yoldalar bence. Dortmund da oyleydi ama bu hafta Leverkusen e yenildiler malesef.
Dortmund çok tecrübesiz geriye düştüler mi bitiyorlar neredeyse.

Juventus zaten o lige embargo koymus, adamlar bu sezon gecen sezona nazaran daha formsuzlar ama yinede 18 puan toplamislar 7 macta.
Formsuz değiler. Takım değişime geçti pogba -higuain değişikliğinden dolayı. Her hafta üstüne katarak ilerliyorlar vallahi. Şampiyonlar liginde supriz yaparlar ise şaşırmamak gerekir

Atletico yine gol yemeden kazanmış.Kg yok çok ideal bu adamların maçlarına.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Formsuz değiler. Takım değişime geçti pogba -higuain değişikliğinden dolayı. Her hafta üstüne katarak ilerliyorlar vallahi. Şampiyonlar liginde supriz yaparlar ise şaşırmamak gerekir
Ligin ilk maclarinda begenmemistim onlari, belki de dedigin gibi takimda bazi degisikler yuzunden de kaynaklaniyordu. CL de surpriz yapmalari icin Barca ve Real den daha iyi olmalari gerek. Devre arasina kadar bu kendini belli eder zaten.

Dortmund çok tecrübesiz geriye düştüler mi bitiyorlar neredeyse.
Hocamız acemi biraz bence. Her maçda rotasyon yapılmaz ki.
Bide reus eksikliği hissedildiği gibi bu dembele genç baya zarar veriyor takım oyununa. Üstelik son maçda baya mal mal hatalar yaptı.

Ligin ilk maclarinda begenmemistim onlari, belki de dedigin gibi takimda bazi degisikler yuzunden de kaynaklaniyordu. CL de surpriz yapmalari icin Barca ve Real den daha iyi olmalari gerek. Devre arasina kadar bu kendini belli eder zaten.
Messili barça dan daha iyi olabilecek hiç bir takım yok bu dünyada. Şans ve barça nin günlük form performansına bağlı eleye bilirsin onları sadece iyi takım isen.

Real okadar iyi bulmuyorum açıkçası. City'yi daha iyi gördüm mesela. Ama sezon henüz yeni başladı. Takımlar yavaş yavaş üst performansını yakalayacak. Atl Madrid mesela bu arada ispanya nin en iyi ikinci takımı ve şu an en iyisi bence

Barcelona XI(Deportivo) : Ter Stegen, Digne, Pique, Mascherano, Mathieu, Busquets, Rafinha, Rakitic, Arda Turan, Neymar, Suarez.

Cuz8QeuXgAElhV7.jpg

Emre C. kardesimize basarilar dilerim Barcelona deplasmaninda.

Geri
Üst Alt