Perotti müthis bir gol attı 1-1 oldu

Başarılar gelir geçer , Asaletin bize yeter

Gabi ve Mario Suarez gibi düz oyunculardan ne zaman kurtulacak Atletico Madrid acaba.

Rodriguez 1-3 Harika bir gol.

yıl 2013 Sevilla hala defans sorunu yaşıyor.

Atletico Madrid bu sezon daha iyi yerlere gelmek istiyor ve Sampiyonlar Liginde basari istiyorsa mutlaka orta sahaya takviye yapmali. Bizim Selcuk ve Felipe Melo'yu Atletico Madrid orta sahasina koy bambaska bir takim olur. Hem Arda daha rahatlar. Atletico Madrid sürekli kontra atak oynayan rakibinden cok daha az topla oynayan bir takim. Kolay kazandiklari maclarda bile rakibinden daha az topla oynuyorlar neredeyse. Hicte Arda'nin Atletico Madrid takiminin oynadigi futboldan memnun kaldigini düsünmüyorum, sürekli topun arkasindan kosan bir Arda izliyorum olmasi gereken yerlerde topla fazla bulusamiyor Arda. Yinede takim arkadaslari ile iyi bir iliski icinde olup Atletico Madrid takiminda mutlu oldugunu düsünüyorum. Eger Arda'dan maksimum verim almak istiyorlarsa 1-2 tane kaliteli orta saha oyuncu transfer etmeleri sart.

Raul Garcia attı, Atletico 1-0 öne geçti.

Simeonenin saclar leş

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir assist, ve az önce Melo gibi uzun pas. Yine iyi oynuyor ... bizim acimizdan kötü oldu bu

Geri
Üst Alt