# Lacina Traore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lacina Traore

Şunu anlamıyorsunuz, uzun boylu herkes yavaş olacak değil. Mesela benim boyum 1.90'a yakın ve gayet hızlıyım. Ancak çekindiğim nokta şu, uzun boylu olmasına rağmen, çıta gibi bir oyuncu, ikili mücadelelerde zorlanır ve elini ayağına verebilirler. :o

O zaman sorun yok eliyle işimiz yok adamın, ayağını eline vermesinler de :asd: :asd:

sanıldığı kadar becerikli bir oyuncu değil. gelmesin diyorm. tabi yönetim alacaksa alır o yüzden burada kendini paralamanın bir anlamı yok :)

[video=youtube;NwGxLmju6Ww]https://www.youtube.com/watch?v=NwGxLmju6Ww&feature=related[/video]

Biglia ile beraber olmasini en cok istedigim ikinci oyuncu,bu ikisini alip transferi kapatirsak bunada sükür,hatta cok sükür.

Çok daha ucuza L.Traore etkisi yapacak bir adam, Baye Djiby Fall. Romanya ligi ne kadar baz alınırsa Norveç ligini de o sınıfa sokarsak, Norveç'te ve Danimarka'da şapkadan tavşan çıkarmış bir forvet. 4.7m euro L.Moskova'ya transfer oluyor tutmuyor ve kiralanıyor, ve şimdi Moskova'ya geri döndü. Satmaya sıcak bakarlar, 1.5-2m euroya alırsın, 85 dogumlu 1.85m boy ve son vuruş iyi.

Baye Djiby Fall - Spielerwechsel, Spielertransfers - transfermarkt.de

Romanya ligi oyuncularına 4-5m euro verilmez. Traore, Stancu ??

Çok daha ucuza L.Traore etkisi yapacak bir adam, Baye Djiby Fall. Romanya ligi ne kadar baz alınırsa Norveç ligini de o sınıfa sokarsak, Norveç'te ve Danimarka'da şapkadan tavşan çıkarmış bir forvet. 4.7m euro L.Moskova'ya transfer oluyor tutmuyor ve kiralanıyor, ve şimdi Moskova'ya geri döndü. Satmaya sıcak bakarlar, 1.5-2m euroya alırsın, 85 dogumlu 1.85m boy ve son vuruş iyi.

Trabzon'un aldığı bi gol kralı vardı.Bence Norveç'ten Danimarka'dan hayır gelmez.

Randers'teyken 2006'da Fenerle ŞL ön eleme oynamıştı. Kadıköy'de bir de gol atmıştı diye hatırlıyorum, sonraları burada bayağı transfer haberi çıktı. Norveç ligine fazla bir golcüydü o dönem. Baktım da, kiralık oynadığı Molde'de gol kralı olmuş geçen sezon (28 maç/16 gol). Kariyerinde 70'ten fazla golü var.

Bizim yönetim alamaz bu adamı. nerde onlarda o yetenek.

Bursaspor Kenny Miller'ı almış vay be... O adamın ölüsü bile iş yapar. Bizim yönetim yapamadı şu Bursa'nın yaptığını yazıklar olsun...

Traore 5 Mil Euro'ya Kuban Krasnodar denen Rus takimina transfer olmus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt