Lale Orta: "Donk pozisyonunu daha iyi anlatan görüntüsünün kamuoyuna sunulmasını istedim"

Benim anlamadıgım MHK’nın görevi posisyonları kamuoyuna açıklamak mı?

Açıklama Tv programlarında eski hakemlerin işi.

Ne kadar değişik şeyler bunlar ya.

Bu hatun kişinin akademisyenliğine de değinmek gerekiyor. Eskiden doçentliğin, profesörlüğün bir ağırlıği vardı...Her şeyin olduğu gibi, son 20 yılda akademik ünvanların da bir hükmü kalmadı. Dickini sallasan profesöre değiyor, saklasan doçentten kurtaramıyorsun alimallah!..

Sözüm ona kariyer yaptığı kurum, osuruktan teyyare; mevcut en fırıldak, ticari amaçla kurulmuş üniversitelerden biri...

Ilerde ak partı milletvekili adayı olacaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenere olsaydı acaba aynısını yaparmiydi

mert hakanin elliyle temas edip gol attığı pozisyon mesela TR beinsportta gorunmedi de ama USA beinsportta gorunuyordu,bariz el olduğu onda niye hiç birsey denmedi.

veya şimdi olsa bu pozisyon şimdi de dermiydi şu açıdan bakin diye ?

Ya da o görüntüyü koymayın diye talimat verildi.

Herkesi kendi gibi gerizekalı mı zannediyor acaba? zaniolo kendini attıysa bile temas hissetmeden atarmı? O sırada donku görmüyor tekmeyi nereden görecek? Neyse foyalarının 2 haftada ortaya çıkması iyi oldu

hükümet kanalına çıkması = ak fb

Iyi ki Haluk Yürekli ve Gökhan Dinc varlar. Haberlmiz olmayacakti
Medya ayağımızın bu kadar az ve kuvvetsiz olması çok şaşırtıcı. yıllardır bizi savunan medyadaki kisi sayis bir elin parmağını geçmiyor. Karşı tarafa bakıyorsun troll ordusu gibiler

Bazen olanlara şaşırıyorum.
Yahu Sıkıntı daha büyük.Bu laleden öncede bu hakemlerde ve varda sıkıntı vardı.Şimdi laleyle birlikde daha şiddetli olmaya başladı..
Lale gitmeli tabikide bizim bir şekilde bu yabancı var olayında ısrarlı olmamız lazım..Bu çok önemli.

Pust desem ceza alırım bu yüzden demeyeceğim.

Bazen olanlara şaşırıyorum.
Yahu Sıkıntı daha büyük.Bu laleden öncede bu hakemlerde ve varda sıkıntı vardı.Şimdi laleyle birlikde daha şiddetli olmaya başladı..
Lale gitmeli tabikide bizim bir şekilde bu yabancı var olayında ısrarlı olmamız lazım..Bu çok önemli.

Yabancı var'a katılıyorum. ısrarla g.tünüz yiyorsa yabancı varla yönetilsin maçlar diye hepsine meydan okumalıyız. Çünkü bunların en büyük silahı sadece kendi lehlerine kullandıkları var

Geri
Üst Alt