Lale Orta: "Donk pozisyonunu daha iyi anlatan görüntüsünün kamuoyuna sunulmasını istedim"

Lan sanane sanane? Hangi sıfatla görev tanımının dışına çıkabiliyorsun?

Arkadaşlar, Şikebahçe daha önceleri futbolcular ve hakemler üzerinden şike yapardı. Şimdi VAR gelince, her yere kendi adamları yerleştirerek herkesin gözü önünde şike yapmaya devam ediyorlar. Son 2 maçta olanlar zaten ligin dizayn edildiğinin kanıtıdır!

Bu arada, bu kadin gitse digerini getirirler.. Bu kadinin gelisi suan aspor'daki tipin daha ilk saatlerde mujde verir gibi ismini vermesiyle suphe olusturmustu. Medya her donem bunlarin elindeydi sadece yeni teknoloji, yani VAR sistemi'ne gec entegre oldular sike ve operasyon anlaminda. Altyapi kuruldu karanlik ellerin elinde artik coktan. Ihale pesinde kosmayi birakin sayin Galatasaray Yoneticileri.

Galatasaray ve Şikebahçe maçlarına direk müdahale yapılıyor, artık bu çok net.

Canlı olarak maçlar oynanırken, VAR odasına her pozisyon için büyük ihtimal talimat gidiyor. VAR hakemleri aldıkları talimatlara göre müdahale ediyor veya etmiyor.

Eğer bir pozisyon Galatasaray'ın lehine ise, "müdahale etme" talimatının geldiği yerde, Şikebahçe için ise en ufak lehine olan pozisyonlarda "müdahale et" talimatının geldiği çok bariz bir şekilde ortada.

Yani takımına göre VAR müdahale ediyor ve kolayca suçu VAR'a atıyorlar. Bu yüzden Şikebahçe Spor Kulübü her yere kendi adamlarını koydu.

Eskiden futbolcuları, yoneticileri ayartırlardı (tapelerde olduğu gibi), ama artık her yere kendi adamlarını koydular ve direk oyuna müdahale ediyorlar. Çok net bir şekilde "organize şike" olayı dönüyor!

VAR'a yabancı hakem getirilmesi şart! Bakın VAR geldikten sonra Şikebahçe'nin tüm serileri bitti! Şuan tekrar VAR'ı kontrol etmeye çalışıyorlar. Kesinlikle buna engel olmak gerekiyor!

Yabancı hakem gelse onu da satın alırlar
Adamlar uefayı bıle satın aldılar zamanında

Var kayitlari külüplere verilmesi gerek hatta bir adim ileriye gidiyorum, mac canli oynanirkene canli yayinda VAR görüsmesi tv de izleyicilere karar aninda dinletilmeli. Bakalim ozaman alenen sike yapabiliyorlarmi.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozgur yankaya yada geçen maçlarda aleyhimize karar veren hakemler maçlara hala ataniyorsa konuşmanın anlamı yok ...
Belli ki emir büyük yerden

İnan Kıraç bir kaç ay önce söyledi. Bu sezon Ali'yi şampiyon yapacaklar dedi. Bu sezonun şike sezonu olduğunu baştan biliyoruz. Ama yönetim çözemiyor bu işi.

Yinede avantajımızi iyi kullanıp şampiyon biz olacağız. Zannetmeyin ki ligden vazgeçtiler. Şerefsizlik yapmaya devam edecekler. Son dakikaya kadar. Şampiyon olsak bile son derbide bizi doğrayıp hıncını oradan çıkarmak isteyecekler. Karşılarında duran bir güç olmadığı sürece böyle devam edecek.

Direk istifa etmeli ve ülke futbolundan defolup gitmeli. Bir sezon bari müdahale etmeyin de şu ülke de severek ve keyifle bir sezon izleyelim. Her şampiyonluğumuz da hakemlerle ayrı uğraş federasyonla ayrı uğraş rakiplerle ayrı uğraş gına geldi. Bu sezon biri hakemle itelenerek buraya kadar geldi, hakemler Galatasaray’ı kolluyor diye ağlaya ağlaya bir hal oldu, diğeri her hafta haketmediği puanı ister, hakem kurulu her hafta bir pislik ile önümüzü kesmeye çalışır. Hakkı hakkaniyeti arayan yok. Nasıl olursa olsun şampiyon olayım da diyen bir Türk futbolundan ancak bok olur.

Ya bu kadın tvye ciktiginda niye fenerin pozisyonlarını yorumladi ki buir mhk baskani cikiyor şu pozisyonda bu oluyor diye oncelikle fnerin pozisyonlarını konuşuyor bu derece kokuşmuşluk olabilir mi yahu.
İtalyada falan olsa şu olaylar adamın götünden kan alırlardı.
Ben sezon başında dedim bu sene yatırım yapmayın ligde efsane şike dönecek dedim kabak gibi ortadaydı.
Kazara dinlemeye takılır başka birini yakalayayım derken bu şikeye de dokunurlar o zaman ne radar nede kumpas diye ağlamayın itoğlu itler.

Bizimkiler TFF'ye gitmekten vazgeçmiş Çarşamba günü başkan kulüpler birliğinde şikayetlerini soyleyecekmis ,yalı koç olsam gülerdim nerde belgeleriniz diyerek

Geri
Üst Alt