Lale: "Sayın Erden Timur'un kamuoyunu yanıltan hayal ürünü sözleri için gerekli açıklamaları yapacağım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Lale Orta: "TFF başkanı ile yazıştım. Hukuk kurulunun gerekli incelemesinden sonra gerekli açıklamaları yapmalarını bekliyorum. Ben de Sayın Erden Timur'un kamuoyunu yanıltan hayal ürünü sözleri için gerekli açıklamaları yapacağım."

[TRT Spor]

telefonunu teslim et

Fenerbahce den açıklama gelmedi daha hahha. Fenerbahce bu kadını yiyecek.

Erden Timur bunu kesin olarak söylediyse kayıt elindedir diye düşünüyorum iki taraf da yalanlarsa iplerini çekme imkanı var artık.

gs taraftarının yaptığı tezahüratın arkasındayım

biri böyle hareketler yapıyorsa kadın erkek olmasına bakılmadan sövülmeli

Gecen seferki aciklamalarini unutmadik. Ben MHK baskaniyim, girerim de, yaparim da demistin. Hepiniz ayni pisliksininiz! Sizin ne dolaplar cevirdiginiz gecen sezon zaten belliydi. Bu sezon da devam ediyor. Kisiler degisiyor, fenerbahce'nin pislikleri degismiyor.

Tövbe et ve nedamet getir Lale. Etkin pişmanlıktan faydalan.

Erden Timur bunu kesin olarak söylediyse kayıt elindedir diye düşünüyorum iki taraf da yalanlarsa iplerini çekme imkanı var artık.
Erden başkan canli yayında belgelerim var dedi. İstediği kadar inkar etsin. Belgeleri önüne koyar.I

İşin ilginç yanı fenerbahce ota boka cevap verirken 12 saatten fazla neden sus pus. Ne gibi plan yapıyorlar bu işten çıkmak için. Erden Timur konuşmaz sandılar ama fena yanıldılar.

Farklı yollarla susturmasalar baskanimi umarım.

Geri
Üst Alt