Alp Çelik
Tecrübeli Üye
- 3 Temmuz 2011
- 7.010
- 2.119
- 1.438
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fena sahne yavHAHAHAHAHA Malafatüs![]()
Nasıl albüm yapılıyor?
Ben daha spesifik düşündüm. MK'dır diye açtım yalan yok.Türkiye diye açtınız kabul edin.
Ben daha spesifik düşündüm. MK'dır diye açtım yalan yok.
Mahir ne ayaksın sen kardeş?MK kadar başınıza E.T düşsün Türker Bey. Düşmüşken de alsın götürsün seni buralardan. Evet.
Ne desen haklısın renktaş.Ben daha spesifik düşündüm. MK'dır diye açtım yalan yok.

MK kadar başınıza E.T düşsün Türker Bey. Düşmüşken de alsın götürsün seni buralardan. Evet.
Mahir ne ayaksın sen kardeş?
@Keramettin TANRIVERDİ beyin her zaman ki gibi gereğini yapacağından ve bu kıymeti kendinden menkul kontrolünü yitirmiş zatın layığını bulacağından zerre şüphem yok MK.Ne desen haklısın renktaş.
Bak senin için ne düşünüyor.
[24.7., 23:03] Mustafa: Türker pisliğin tekidir Erman Türker Allah’ın cezası adam
[24.7., 23:04] Mustafa:
[24.7., 23:04] Mustafa: Kenan yetiştir ona![]()
Bu talebi destekliyorum.@Keramettin TANRIVERDİ beyin her zaman ki gereğini yapacağından ve bu kıymeti kendinden menkul kontrolünü yitirmiş zatın layığını bulacağından zerre şüphem yok MK.
Kendisiyle anlaşma yaptık, cezası sezon açılışında bitiyor abi, yeni bir koz vermesi lazımki cezai işlem uygulayalım.@Keramettin TANRIVERDİ beyin her zaman ki gibi gereğini yapacağından ve bu kıymeti kendinden menkul kontrolünü yitirmiş zatın layığını bulacağından zerre şüphem yok MK.
@Keramettin TANRIVERDİ beyin her zaman ki gibi gereğini yapacağından ve bu kıymeti kendinden menkul kontrolünü yitirmiş zatın layığını bulacağından zerre şüphem yok MK.
Kendisiyle anlaşma yaptık, cezası sezon açılışında bitiyor abi, yeni bir koz vermesi lazımki cezai işlem uygulayalım.
Erman bey'i konuyla ilgili uyarabiliriz ama küfür olarak kullandığını sanmam.Şimdi Keramettin Bey. Duyurular bölümünde az önce yeniden hatırlattığın uyarıyı göz önünde bulundurarak Erman Bey'in bu mesajına yönelik ceza uygulaman gerekmiyor mu? Cümlenin sonunda yer alan MK küfür amaçlı kullanılmıştır. Lütfen tutarlı, kurallara bağlı olunuz ve Erman Türker'i banlayınız. Yok eğer suç değilse bana tazminat ödeyin. Misal ne bileyim 1000 like hesaba eklenir. Ya da özür yazısı yayınlanır. Bilmiyorum.
Erman bey'i konuyla ilgili uyarabiliriz ama küfür olarak kullandığını sanmam.
Yöneticiler ceza almaz, uyarılır. Bu GSC tarihinde hep böyle olmuştur, umarım başınıza Erman Bey kadar taş düşer.Kesinlikle küfür amaçlı. Ayrıca ben uyarılmadım. Erman Bey'e ceza verin ve bu konu huzur içinde çözülsün. İnsanlara ibret olsun. Teknik ekip bile ceza alabiliyor kaygısı insanları daha çok kontrollü yapacaktır!
Yahu adama demediğin kalmadı, şimdi de şikayet mi ediyorsun? Nefsi müdafaa Erman renktaşımızın yaptığı.Kesinlikle küfür amaçlı. Ayrıca ben uyarılmadım. Erman Bey'e ceza verin ve bu konu huzur içinde çözülsün. İnsanlara ibret olsun. Teknik ekip bile ceza alabiliyor kaygısı insanları daha çok kontrollü yapacaktır!
@Mahir KahveciYöneticiler ceza almaz, uyarılır. Bu GSC tarihinde hep böyle olmuştur, umarım başınıza Erman Bey kadar taş düşer.