Lambayı Söküp Cinsel Organına Bağlayınca Olanlar Oldu!

Ben daha spesifik düşündüm. MK'dır diye açtım yalan yok.
Ne desen haklısın renktaş.
Bak senin için ne düşünüyor.

[24.7., 23:03] Mustafa: Türker pisliğin tekidir Erman Türker Allah’ın cezası adam
[24.7., 23:04] Mustafa:
[24.7., 23:04] Mustafa: Kenan yetiştir ona

MK kadar başınıza E.T düşsün Türker Bey. Düşmüşken de alsın götürsün seni buralardan. Evet.

Ne desen haklısın renktaş.
Bak senin için ne düşünüyor.

[24.7., 23:03] Mustafa: Türker pisliğin tekidir Erman Türker Allah’ın cezası adam
[24.7., 23:04] Mustafa:
[24.7., 23:04] Mustafa: Kenan yetiştir ona
@Keramettin TANRIVERDİ beyin her zaman ki gibi gereğini yapacağından ve bu kıymeti kendinden menkul kontrolünü yitirmiş zatın layığını bulacağından zerre şüphem yok MK.

@Keramettin TANRIVERDİ beyin her zaman ki gereğini yapacağından ve bu kıymeti kendinden menkul kontrolünü yitirmiş zatın layığını bulacağından zerre şüphem yok MK.
Bu talebi destekliyorum.
Gereken cezanin iki kati verilmeli, cünkü kendisini burada düzgün ve seviyeli biri olarak lanse ediyor.
Lakin gelin görünki küfürbazin teki.

@Keramettin TANRIVERDİ beyin her zaman ki gibi gereğini yapacağından ve bu kıymeti kendinden menkul kontrolünü yitirmiş zatın layığını bulacağından zerre şüphem yok MK.

Kendisiyle anlaşma yaptık, cezası sezon açılışında bitiyor abi, yeni bir koz vermesi lazımki cezai işlem uygulayalım.

Şimdi Keramettin Bey. Duyurular bölümünde az önce yeniden hatırlattığın uyarıyı göz önünde bulundurarak Erman Bey'in bu mesajına yönelik ceza uygulaman gerekmiyor mu? Cümlenin sonunda yer alan MK küfür amaçlı kullanılmıştır. Lütfen tutarlı, kurallara bağlı olunuz ve Erman Türker'i banlayınız. Yok eğer suç değilse bana tazminat ödeyin. Misal ne bileyim 1000 like hesaba eklenir. Ya da özür yazısı yayınlanır. Bilmiyorum.

Şimdi Keramettin Bey. Duyurular bölümünde az önce yeniden hatırlattığın uyarıyı göz önünde bulundurarak Erman Bey'in bu mesajına yönelik ceza uygulaman gerekmiyor mu? Cümlenin sonunda yer alan MK küfür amaçlı kullanılmıştır. Lütfen tutarlı, kurallara bağlı olunuz ve Erman Türker'i banlayınız. Yok eğer suç değilse bana tazminat ödeyin. Misal ne bileyim 1000 like hesaba eklenir. Ya da özür yazısı yayınlanır. Bilmiyorum.
Erman bey'i konuyla ilgili uyarabiliriz ama küfür olarak kullandığını sanmam.

Erman bey'i konuyla ilgili uyarabiliriz ama küfür olarak kullandığını sanmam.

Kesinlikle küfür amaçlı. Ayrıca ben uyarılmadım. Erman Bey'e ceza verin ve bu konu huzur içinde çözülsün. İnsanlara ibret olsun. Teknik ekip bile ceza alabiliyor kaygısı insanları daha çok kontrollü yapacaktır!

Kesinlikle küfür amaçlı. Ayrıca ben uyarılmadım. Erman Bey'e ceza verin ve bu konu huzur içinde çözülsün. İnsanlara ibret olsun. Teknik ekip bile ceza alabiliyor kaygısı insanları daha çok kontrollü yapacaktır!
Yöneticiler ceza almaz, uyarılır. Bu GSC tarihinde hep böyle olmuştur, umarım başınıza Erman Bey kadar taş düşer.

Yahu adama demediğin kalmadı, şimdi de şikayet mi ediyorsun? Nefsi müdafaa Erman renktaşımızın yaptığı.

Yöneticiler ceza almaz, uyarılır. Bu GSC tarihinde hep böyle olmuştur, umarım başınıza Erman Bey kadar taş düşer.
@Mahir Kahveci
jose-mourinho_1007688.jpg

Geri
Üst Alt