Lammens, Sağlık Kontrollerin Ardından Manchester United'a İmza Atacak

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1755856348709.webp

Manchester United, Senne Lammens transferi için görüşmelerini sürdürüyor. Kişisel şartlarda neredeyse anlaşmaya varıldı ve İngiliz kulübü Belçikalı kaleci için aktif görüşmeler yürütüyor.

United, Fransa ve İtalya’dan gelecek diğer hamlelerden önce davranmaya çalışıyor; ayrıca takımdan çıkışlara da bağlı. (Fabrizio Romano)

01.09.2025:
Senne Lammens, Manchester United'ın isteği üzere sağlık kontrolleri için İngiltere’ye gidiyor. (@HLN_BE)

Manchester United, Senne Lammens'i transfer etmek için Royal Antwerp ile 21 milyon euro + bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı. (@David_Ornstein)

1756821900936.webp

:ROFLMAO::ROFLMAO:

Kime gitsek başkası çıkıyor altından.

Son 10 güne bıraktılar transferleri bravo yönetim.

Sakin, avatarıma bakın ve güvenle dolun...

Kesinlikle almamız gerekiyor bizim oyun profilimize çok uygun.

Bize gelse çok mutlu olacağını düşünüyorum açıkçası. Taraftar kendisini sevecektir iyi bir oyun tarzı var.

Ayrıca iyi maaş verdikten sonra alamayacağın oyuncu yoktur bence bu da o tarz bir oyuncu, almalıyız.

Manu istiyorsa bitirememesindeki sebep ne olabilir ki?

Bu çocuğa ısınamadım güven vermiyor bana yav bide Manu da isteyince iyice kıllandıran bir profil bence

:ROFLMAO::ROFLMAO:

Kime gitsek başkası çıkıyor altından.

Son 10 güne bıraktılar transferleri bravo yönetim.
1 aydir yaziliyor united icin bu adam. Onanayi salamadilar , hallettikleri anda bitirirler.

Biz o sirada ederson, donnaruma gundemleriyle uyutulduk.

35 lik alalim burasi gs avrupa da tecrube lazım. Bonservis de en az 30 olsun burasi gs

Bugünkü maç kadrosuna alınmamış

1000133418.webp

Senne Lammens, Manchester United'ın isteği üzere sağlık kontrolleri için İngiltere’ye gidiyor. (@HLN_BE)

Manchester United, Senne Lammens'i transfer etmek için Royal Antwerp ile 21 milyon euro + bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı. (@David_Ornstein)

Geri
Üst Alt