- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.472
- 5.103
inş bu herif tutmazda biraz olsun vicdanımız soğur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle yedek kaleci yaparlar seni.
Diogo costa'yı alırlar bence.Hiç oynatmadan yeni kaleci transferini mi gündeme almışlar? Martinez'i alırlar bu sefer.
Böyle yedek kaleci yaparlar seni.
Bir de pasif , düzenli olarak yiyen adamdan kaleci olmazUğurcan buna bin basarr..
zaten tipi bana gayimsi gelmişti, kaleci de gayimsi asla olmaz...
son zamanlarda iyi toplar tutuyor ilk başlarda kaleci olduğundan şüphe duymuştumnasıl gidiyo bu manuda
Nesini beğendin reis yav. Bence bizi Allah korumuş. Sadece o son maçta yediği 2 golü bizdeyken yese neler denirdi acaba.son zamanlarda iyi toplar tutuyor ilk başlarda kaleci olduğundan şüphe duymuştum
beğenmedim çok yine ama kaleci değil demiştim sanırım bu konuda , Ederson'dan bile beter bir vaziyette idi ama şuan fena değil sadece yine iyi değil.Arsenal o duran topları zaten bir şekilde sokuyor her türlü bug bulmuşlar da Lammens de Newcastle ve leeds maçında bence iyiydi.Yine istemezdim orası ayrı ama belki daha da geliştirir kendini.İlk başlarda Altay'ın bile 3 gömlek altı falandıNesini beğendin reis yav. Bence bizi Allah korumuş. Sadece o son maçta yediği 2 golü bizdeyken yese neler denirdi acaba.