Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.375
- 8.912
- 2.518
arkadaşlar ben laptopu hdmi kablosula tvye bağlıyorum ama ekran full olmuyor. alt üst ve kenarlarda siyah boşuklar var. nasıl düzeltebilirim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle tam ekran olur mu?win+p yapıp sadece ikinci ekranda yansıtı dene bi hocam bazen sıkıntı oluyor iki ekran acıkken
Ekran çözünürlüklerini de deneyebilirsin. Laptop'un ekranında kullandığın çözünürlük ile TV'ninki bir değildir.arkadaşlar ben laptopu hdmi kablosula tvye bağlıyorum ama ekran full olmuyor. alt üst ve kenarlarda siyah boşuklar var. nasıl düzeltebilirim?
deneyip görmek lazımöyle tam ekran olur mu?
Aynen bende böyle cozmustum ama asıl sorum su ses çıkışını tvye nasil vereceğizwin+p yapıp sadece ikinci ekranda yansıtı dene bi hocam bazen sıkıntı oluyor iki ekran acıkken
Hdmi ile bagliyorsun sesi veriyor zaten ustat. Win 10da bazen sesi vermiyor tvye ses laptoptan geliyor. Ses ikonuna tiklayip tvyi secince duzeliyor.Aynen bende böyle cozmustum ama asıl sorum su ses çıkışını tvye nasil vereceğiz
işe yaradı kral adamsındeneyip görmek lazım![]()