# Lassana Diarra

Ben takip etmedim ama Uğur Meleke geçen sezon müthiş bir sezon geçirdi diyor. Eski Diarra'yı baz alırsak, geldiğinde 90 dakika boyunca rakip sahaya çökeceğimizi hayal edebiliyorum. İkinci topları süpürmede second to none.

Dursun Ozbek ovulemez ve hatta ovulmesi teklif dahi edilemez.

diarra alınırsa profil resmi bile yapılabilir hatta farzdır :) sezon sonu şampiyon olunduğunda gs store da yapılırsa eğer büyük başkan resimli kupa bardağından çay bile içerim :)

1082936_620x410.jpg

Gümbür gümbür geliyor Galatasaray,Dursun başkan önderliğinde!Sene sonu yine bu kareyi göreceğiz.

Neden peki?Geçen sene Hamza'nın aklına uydu diye adam ebediyen kötü mü kalacak?

Hamza'nın mı aklına uydu başka durumlar mı bilemiyoruz.kulübün kasasında para yokken cl ye gitmediğin zorla sponsor bulduğun bir senede bu bolluk nerden geliyor acaba. Yoksa bir yerler birilerine peşkeş mi çekildide elimiz açılıverdi. Yada uefa dan bir ceza daha garantilendide onun rahatlığıyla mı sağa sola böyle saldırabiliyoruz.

Hamza'nın mı aklına uydu başka durumlar mı bilemiyoruz.kulübün kasasında para yokken cl ye gitmediğin zorla sponsor bulduğun bir senede bu bolluk nerden geliyor acaba. Yoksa bir yerler birilerine peşkeş mi çekildide elimiz açılıverdi. Yada uefa dan bir ceza daha garantilendide onun rahatlığıyla mı sağa sola böyle saldırabiliyoruz.

Bir yerler peşkeş çekilmişse elbet kokusu çıkar ortaya.

Hamza'dan olduğu çok belli.Adam Bursa'da da aynı politikayı uyguluyor.Hamza olmasa Maxi Pereira'yı falan almıştık.

Ne zaman geliyor kardeşimiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt