# Lassana Diarra

Ulan gel gel tükendik gel bittik hey Allah yeminle cok büyük yıkıma ugrucaz olmazsa.

Hem lass ile anlasmisiz hem de lokomotiv ile ceza konusunda anlasmisiz, ozaman transfer niye gerceklesmiyor? Ufak puruzler varsa giderin ozaman, tum sartlari zorlayin. Lass'dan iyisini bulamassin.

Hem lass ile anlasmisiz hem de lokomotiv ile ceza konusunda anlasmisiz, ozaman transfer niye gerceklesmiyor? Ufak puruzler varsa giderin ozaman, tum sartlari zorlayin. Lass'dan iyisini bulamassin.
Marsilyanın para istemesi işi bozmuş diyorlar. En başta marsilya ile anlaşmadan nasıl bu işe giriştiler anlam veremedim

Diarra çok çok önemli bir transfer ki böyle transferler kolay olmuyor,ama ben parçalıyı giyecek diyorum..
Levent Nazifoğluna güveniyorum bu adam iyi yönetici..

Marsilya'yı Amerikalı biri satın almış transferi zora sokabilir diyorlar..
Zaten Marsilya hep bela oldu bize önce Ribery'i çaldılar sonra Servet'i alacakken başkanları öldü şimdi de Lass'ı verecekken kulüp el değiştirdi :red:
Diarra'yı alabiliyorsak alıp olabildiği kadar uzak durmalı bunlardan :D

Yine taraftarı son güne kadar oyalamayı başardılar.

Eşek bile aynı çukura iki kez düşmez ;)

Marsilya'yı Amerikalı biri satın almış transferi zora sokabilir diyorlar..
Zaten Marsilya hep bela oldu bize önce Ribery'i çaldılar sonra Servet'i alacakken başkanları öldü şimdi de Lass'ı verecekken kulüp el değiştirdi :red:
Diarra'yı alabiliyorsak alıp olabildiği kadar uzak durmalı bunlardan :D

Ribery olayını dedin ya içime kurt düşürdün.Riberyden sonra taraftara kanat futbolundan zevk aldırmaya başlayan bruma var.Musallat olmazlar umarım. :D

artık saf olduğumuza inanmaya başladım en çok eleştiri yapanlardan biri olmama rağmen 1 haftadır nerdeyse yönetim aşığı oldum :) ulan kadro hala bombok :) sanki leiva diarra niasse alınmış tüm sorunlar çözülmüş gibi bir havaya soktular bizi :)

Geri
Üst Alt