# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

Renan interde oynuyor. Avaide oynayan Felipe. Santostan kiralik. O da gencti. Fakat Santos Rafaelin önünü acti. 21 yasinda ve gelecegi cok parlak. Milanin Abbiatiden sonra kaleye onu düsündügü söyleniyor. Julio Cesara benzetiliyor.
Milan araya girenmeden alacaksın Rafael'i daha 21 yaşında.Satmazsak en az 15 sene kale emin ellerde.2. kalecilerle falan uğraşmaya gerek yok

Drogba'nın alternatifi Serge Djehoua demekki.

Şu an öyle gözüküyor. En çok üzüldüğüm nokta eğer gelir de başarısız olursa Taffi'ye sallanacak...

Hiç üzülme ne çektiysek eski efsanelerimizin önerilerinden çektik.Bu işler bir tek Galatasaray da oluyor.Hangi üst düzey kulup kaleci antrenörüne göre kaleci belirler.Saçma,çok saçma.Ondan sonra kötü çıkması %99 olan transferler ve tabi ki 300.000 Euro'luk adama 2 Milyon Euro verirsen ''komisyon'' iddiaları gırla gider,işte bunlar bizi yok etti,hala ders alamıyoruz demek ki.

Başkan da 3'te 3 hani.

1) Profesyonelleşme (Yalan oldu,allaha emanet)

2)Marka ve faydalı isimler (yalan oldu oluyor)

3)Başarı,başarı,başarı(Terim'e ve allaha emanet)

Kısaca sonumuz hayır ola.Ha STAD KONUSUNDA HER YÖNETİCİNİN HAKLI OLARAK POLAT'IN BAŞKANLIĞININ SONA ERME SEBEBİ GÖSTERDİĞİ MEVZU DA EĞER YİNE ''EZDİRİLİRSE'' O TAM BİR SKANDAL OLUR,ÜNAL AYSAL POLAT KADAR DA KALAMAZ ORDA,TARAFTAR VALLA BASAR HER YERİ.En başta da ben olurum.

Adnan Polat yönetimindeyken sen hep destek oluyordun takıma diye hatırlıyorum da Aysal geldiğinden beri devamlı sallıyor gibisin

Hayır yanlış hatırlıyorsun. Sana en basitinden bir hatırlatma yapıyım. 2 sene önce o zamanlar Adnan Polat flash transferler yapıyor sürekli elano, jo , giovani vs ve kewell veya nonda gönderme muhabbetleri dönüyordu. Ve burda herkes kewell kalmalı derken ben gönderilmesi gerektigini belirttim. Ama nonda gönderildi ve kewell kaldı ve ne verdi kewell o zamandan beri. Nonda'da yeterli degildi ama o zaman ki takımın sartları icin kewell gitmeliydi.

Bütün problem hala bitmiş yıldızların pesinde kosuyoruz! Onlarla basarılı olunmuyacagını anlayamıyoruz maalesef. Ünal Aysal suana kadar 2 yabancı getirdi , Elmander ve Ujfalusi ama bunlar elinizi vicdanınıza koyun. CL'de olsak bizi nereye götürür bu oyuncular souyorum size. Takım kötü diye 15 tane transfer yapma. Bu sene bütcen 20 M euro ise 3 tane al ama adam gibi al . Genç gelecek olan ilerde pazarı olan satabilcegin futbolcu al. Millet antrönörünü satıp para kazanıyor. Biz hersene aynı teraneyi yaşıyoruz. 1 sene hagi 1 sene fatih terim sonra bütün çöp adamları topluyoruz. Artık kanmayın böyle basarılı olunmaz. Bu adamların hicbiri futboldan anlamıyor deyince bana sonra jose mourinho diyorsunuz ! Ben iddaa ediyorum bu sene yine Galatasaray basarılı olamıcak !

buradaki uyeler cok akli basinda futboldan anliyan ama bu transfer olursa sporx gibi sitelerin yorumlarini cok merak ile bekliyorum vede tahmin edebiliyorum orda sadece Galatasaraylisi degil bizden cok kargalar ve kuslar yorum yapacak eglenecek biz ile.

arkadaşlar bence bizim yönetim ÖLÜMÜ GÖSTERİP HASTALIĞA RAZI EDECEK..lauro yu falan gösterip çok üst düzey olmayan idare edecek bi kaleci alacak:SS:

Bu yöneticilerle (profesyonel olmayan),bu yerlilerle, nasıl takımdan başarı bekliyorsunuz Terim'in vereceği gaz da bir yere kadar

Zapatadan falan kötü olduğunu nerden biliyorsunuz.Tamam eleştirinde, mantıklı eleştirin. İzlemeden karşılaştırma yapıldığını ilk defa gördüm. Sakin olalım arkadaşlar. Herkezin sinirleri bozuldu. Kimse kimsenin üstüne gitmesin:p

Kötü olduğunu anlamak icin müneccim olmaya gerek yok. Biraz arastır anlarsın.

en sonunda Adnan Polatı haklı çıkarırsa bu yönetim ona yanarım valla

İNANMAYIN.....

Ünal Başkan İzin Vermez.....

Ha Verirse Tünelin Ucundaki Işığı O da Görmeye Başlar...

Silin şu başlığı la.Sinirim bozuldu.5 isimli kaleci istemiyoruz.3.kaleci istemiyoruz.500.000 Euro'luk,kaleci hiç istemiyoruz.

Bu sene artık tek güvendiğim isim Kaptanımız ve Fatih Hoca.Aysal hakkında ön yargılı olmayayım diyorum ya çevresindekiler kötü yönlendiriyor ya da laf cambazı şu ana kadar birçok söylemini yapamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt