# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

Bizim düşündüklerimizi ve duygularımızı zaten yönetim bilmiyor gidip ne olduğu belürsüz bir kaleci alacaklar. :) İçimizi rahat tutalım ve basının yaptığı baskıları görmezden gelip sakin bir tavır içine girelim. Ayrıca aynı dili konuştuğu bir kalecinin olmasıda çok daha yararlı olacaktır Brezilyalı bir kaleci olması şart.

Kadromuz aslında bu kadar kötü durumlara düşecek bir kadro değil diyen zihniyetten bir halt olmaz..Bunlar Galatasarayı bizim kadar düşünüyorsa bende namertim..Sözde Galatasaraylılardan bıktım,artık gına geldi..Yahu adam takımın düştüğü durumdan biraz sinirlenir,öfkelenir ona göre bu kadro zaten iyi bir kadro falan demez..Aksine çok ciddi revizyon yapılacak,Ve ortada çok ciddi başarısızlık var dersin bunun hesabı sorulacak dersin..Ama nerdeee..Hiç birisinin umrunda değil..Aynı şey fenerde olsa aziz hepsini topa koymuştu..

Taraftar adnan polat dönemindeli gibi polyanacılığı bırakıp,geç kalmadan bazı konularda tepkisini vermelidir..

Bu yapılan artık gına getiren basiretsiz hatalara TARAFTAR bir şekilde hangi yolla olur bilmiyorum(bjk-Aslantepe gibi olabilir)tepki koymalıdır..

Buffon - Muslera - Frey isimleri geçiyor gelen; Lauro

Drogba - Forlan gelecek; Necati. Hatta Cenk İşler.

Bu yönetim ne böyle ya? Şu transfer gerçekleşirse bundan sonra yönetim en büyük yıldızları getirsin güvenim falan kalmaz. Başkan 2 ay önce Ntvspor'da 1 hafta içinde dünyaca ünlü kaleci alacağız dedi. Albayrak çıkmış, adam daha oyuncuyu tanımıyor bile. Kaleci 31 yaşında ve Brezilya'dan hiç çıkmamış olmasına rağmen, Avrupa'dan ucuza alıp, ünlü yapacağımız bir kaleci aldık, diyor.

Yani böyle bir kaleci alıp kontenjanı harcamak yerine kalede Ufuk'u oynatalım defansa ve orta sahaya sağlam takviyeler yapalım çok daha iyi olur.Hatta böylesi yeğdir.Sonuçta kaleci bütün takımı kurtarmaz,golü de her zaman kaleci yemez, takım yer.Ufuk belki çok kötü oynadı ama kaleciler kendilerine güvenildikçe oynuyorlar.

Yok illa kaleci alacaksak kalburüstü bir kaleci almamız lazım ki boşa harcamayalım yabancı hakkımızı.

Adam 3 sezonda 114 maç yapmış. 7-8 maça çıkmamış.Tamam oyuncuyu eleştirelimde.Yanlış bilgiler bari paylaşmayalım.

Bilmem ne takımının 31 yaşındaki 3. kalecisini almak mı vizyon?

Dalga mı geçiyor yönetim bizle?

Nedir bu Efsane oyuncuların kendi ülkelerinde ki adamları bizim takımımıza transfer etme merakı?

"1 hafta içinde dünyaca ünlü bir kaleci acıklaycğız, şaşırtıcı bir isim" deyipte 3 ay sonra 40 yaşında, ortalama bi brezilya tkımının 3.kalecisini alan bir başkanımız var hayrını görün

Lauro , Orta Dünya'da çok ünlüymüş...

Şaka bir yana, gerçekten sezon sonu ne kadar tazminat öderiz aceba...

yeter artık şu uefa kadrosu bıraksın yakamızı bıktık bıktık. yeni yüzler istiyoruz hagi, terim, taffarel, hasan şaş, ümit davala değil yeter yeter

Bi de adamı izlemeden,nasıl olduğunu bilmeden niye hemen battık yorumları yapılıyor anlamış değilim.Aynı şeyler söylenen Culio'ya şimdi gitmesin diyor taraftar

--çoğu kişi yalnış bilgi paylaşıyor bizide yalnış yorumlara sevk ediyor,adam bi kere 2 senede 6-7 maç oynamış adam değil 3 senede 110 maça çıkmış,ismi kötü olabilir ama kesinlikle zapata ile mukayese etmeyin.tek güvencem taffarel

Bi de adamı izlemeden,nasıl olduğunu bilmeden niye hemen battık yorumları yapılıyor anlamış değilim.Aynı şeyler söylenen Culio'ya şimdi gitmesin diyor taraftar

Sebebi transfermarkt Brezilya ligi istatistiği tutmuyor.6-7 maç libartadores kupası maçları gözüküyor.Buradan bu adam 3. kaleci yorumları yapıldı.

Elano'nun da Santos maçları gözükmüyor.Buradan patladı olay.

Aslında adam 2008'den beri 114 maça çıkmış.Resmi sitesinde yazıyor.

Heee. Brezilya liginin ortasıralarında oynayan bir takımın 3. kalecisini (31 yaşında) transfer etmek çok büyük vizyon caaanım.

Kusura bakmayın flood yapıyorum,mesela Buffon.

Herkes Buffon'un gelmesini istiyor.Ama Buffon'un bel fıtığı ile uğraştığını,ameliyat geçirdiğini bilmiyor.Kalecilik için bel fıtığı nüksedebilecek bir olay,ya Galatasaray'da tekrardan bu sıkıntı yaşanırsa.

Herkes bilmeden kötü kötü yorumlar yapıyor.

Kimse bu yorumları kendi kendine sallayarak yapmıyor ama. Galatasaray'ın mevcut en yetkili kişisi kim ve ne demiş bir bakmak lazım...

Benim için sorun yaşı. İsmi olmayan ama iyi bir kaleciye evet derdim ama yaşı genç olsaydı yatırım diyebilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt