# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

Bu kalecilerin macera olmayacağına dair garanti verebilir misin?Julio Cesar'ı zamanında Inter değil biz alıyor olsaydık muhtemelen yine aynı laflar edilecekti.Benim tepkim Lauro'nun iyi olduğunu iddaa ettiğimden dolayı değil,etmiyorum da.Ama izlemediğiniz bir adam hakkında nasıl bu kadar kesin yorumlar yapabilirsiniz ki?

Keza Guilermo Ochoa.Herkes gelsin diyor lan.Tutup bir defa izleyen var mı o kaleciyi.Anca FM'de transfer ettiniz iyi kaleci diye.

Tamam da avrupa da gözümüzün önünde izlediğimiz kaleciler var.

arkadaş, eğer 2 senede 7 maça çıkmış kaleci alıyorsak, bizim halı saha takımının kalecisi ergunu koysunlar nerden baksan en az 40 maç görmüştür adam...

sakatlandıktan sonra oynamamış doğru düzgün, biz de mi rehabilite olacak.. inşallah aldatmaca haberdir, bu kadar mantık dışı bir transfer yapılıp riske girilemez çünkü...

Bu transfer için tek bir yorumum var artık. Onu da Nejat reyiz taa ne zaman söylemiş.

"Bir umuttu yaşatan insanı..."

Abdurrahim Albayrak Taffarel bu kaleciyi yetiştirecek dememiş,cumlesini seveyim ben onun :D

Taffarel hem Galatasaray'a ucuz ve iyi bir kaleci kazandırdı,ona güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz,hem de Taffarel burada oldukça çok iyi yerli kaleciler yetiştirecek demiş, Abdurrahim'e altyazı ile dolaşmasını tavsiye ediyoruz :D

Tamam da avrupa da gözümüzün önünde izlediğimiz kaleciler var.

Tamam da sizin istediğiniz ayarda Avrupa'da isim yapmış iyi bir kaleci getirmek ortasahaya alacağımız bir adamın bonservisinden daha maliyetli olur.Takımın hala bonservislere harcayacak uçuk kaçık bütçelere sahip olmadığını unutuyorsunuz.Arkadaşın biri Akınfeev demiş,yahu adam Avrupa'nın top 10 kalecilerinden biri ve Manchester'dan 15 milyon euro istemişti CSKA Moscow.Şimdi ben bunu bilerek hala Akınfeev diyen bir adamla nasıl tartışıyım?

Lauro'ya ortasıra takımın kalecisi diyen adamlar Ruffier diyo.Lan Monoca küme düştü lan!!!!Küme düşen bir takımın kalecisini getirmek mi daha mantıklı yoksa orta sıra takımın kalecisi.Bana göre doğru bir bakış açısı değil ama bu forumda yazanların bakış açısı ile yazıyorum bu yazıyı.Bana kalsa zaten Avrupa'da yokuz,kaleye hiç para harcamaz varımı yoğumu defans-ortasaha bölgesine aktarırım şu anda.

arkadaş, eğer 2 senede 7 maça çıkmış kaleci alıyorsak, bizim halı saha takımının kalecisi ergunu koysunlar nerden baksan en az 40 maç görmüştür adam...

Sakatlandıktan sonra oynamamış doğru düzgün, biz de mi rehabilite olacak.. Inşallah aldatmaca haberdir, bu kadar mantık dışı bir transfer yapılıp riske girilemez çünkü...

:D

Aykuta gün doğdu, şimdiden planları yapmaya başlamıştır. 3. hafta kale benim diye.

Bu transfere bile lafım olmazdı beklentiyi bu kadar üst noktalara çekmeseydiniz, ama naaptınız siz be abi ?

Tamam da sizin istediğiniz ayarda Avrupa'da isim yapmış iyi bir kaleci getirmek ortasahaya alacağımız bir adamın bonservisinden daha maliyetli olur.Takımın hala bonservislere harcayacak uçuk kaçık bütçelere sahip olmadığını unutuyorsunuz.Arkadaşın biri Akınfeev demiş,yahu adam Avrupa'nın top 10 kalecilerinden biri ve Manchester'dan 15 milyon euro istemişti CSKA Moscow.Şimdi ben bunu bilerek hala Akınfeev diyen bir adamla nasıl tartışıyım?

Lauro'ya ortasıra takımın kalecisi diyen adamlar Ruffier diyo.Lan Monoca küme düştü lan!!!!Küme düşen bir takımın kalecisini getirmek mi daha mantıklı yoksa orta sıra takımın kalecisi.Bana göre doğru bir bakış açısı değil ama bu forumda yazanların bakış açısı ile yazıyorum bu yazıyı.Bana kalsa zaten Avrupa'da yokuz,kaleye hiç para harcamaz varımı yoğumu defans-ortasaha bölgesine aktarırım şu anda.

Bunu ben o klübe öneriyoruz konusunda söyledim bana mantıklı gelmiyor diye. Onda haklısın. Kale çok önemli bölge 6-7 senedir sorun yaşıyoruz para harcanıp uzun vadeli düşünülebilirdi.

ben başkanın defalarca verdiği demeci bilirim;

Dünyaca ünlü bir kaleci ile anlaşacağız.

Bitmiştir.

Taffarele güvenirim veya güvenmem o ayrı , tabiki güvenirim.

Ama başkana da güvenmek isterim.

İnanılmaz...

Bu ne şimdi ya !! Serdar kulbilgeyi alsak daha iyi olurdu? Buffon - akinfeev-muslera- ruffier- victor ?

Başkanın süper kaleci dediği bumuydu adam 2 senedir kaleye geçmemiş doğru dürüst! rezillik olur bu transfer ve bütün ümitleri bitirir!

Kaleciye nasıl para harcanmaz.Son sezonlarda kalecilerden çektiğimiz sıkıntıları ne çabuk unuttuk.Kaleci en öenmli mevkilerden biri.Takım iyi oynuyor sonra kaleci saçma sapan bir gol yiyor takımın bütün dengesi bozuluyor.Kaleye mutlaka güven veren kimsenin itiraz etmeyeceği birini almaları lazım.Tamam Akınfeev'i alamayız ama Lauro'yu da almamalıyız yerine...

Takımın 1 maç iyi oynaması o takımın iyi olduğu anlamına gelmez.Victor Valdes'de mal gibi bir adamdı şimdi İspanya'nın en iyi kalecilerinden birisi.Yeter ki takımın iyi olsun,kaleci geri kalan yerlerde işini yapar.Duran topta defans oyuncusu adamını kaçırdı diye gol yiyorsa bir kaleci onun kötü olduğu anlamına gelmiyor.Volkan Demirel'de çok yaktı Fenerbahçe'yi,şimdi Türkiye'yi geçtim,Avrupa'nın büyük takımlarında rahatlıkla oynar.

Dünyaca ünlü kaleci alacaz deyip ismi duyulmamış kaleci almak tuhaf bir durum.Medyanında gazına gelip yok 2 senedir maça çıkmamış yok efendim 7 maça çıkmışlara inanıp gazada gelmeyin arkadaşlar.

Dünyaca ünlü kaleci alacaz deyip ismi duyulmamış kaleci almak tuhaf bir durum.Medyanında gazına gelip yok 2 senedir maça çıkmamış yok efendim 7 maça çıkmışlara inanıp gazada gelmeyin arkadaşlar.

Sevinelim mi ? Adamın ne olduğu ortada?

Aynen buna katılırım.Burada bir yönetim hatası var elbette.Ama çıkıp Lauro gelmesin diyip yalan istatistikler vermek hakkaten ayıp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt