# Lauro Júnior Batista da Cruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Lauro'nun İstatistikleri

Nasıl bi kaleciyse artık daha kaç maça çıktığı bile belli değil.

Mustafa Sarp gibi gölge adam olmasın sakın??

Hayret arkadaş ya. Türk insanına bir kere daha hayretler içerisinde bakıyorum. Adamın istatistiklerini veriyosun, İnternacıonal kendisi açıklıyor Şubat ayında 100. maçına çıktı diye, hala inanmayanlar var. Pes vallahide baillahide pes. Neye inanmak istiyorlarsa ona inanıyorlar:asd:

ya mackolik.com dan gecen sezon ve bu sezon internacionalin tüm maclarının kadrolarına baktım adam gecen yıl cidden 7 maca cıkmıs bu yılda 1

Söylendiği gibi 2008 den itibaren ne 7 maça çıkmış nede 113 maça. 2007 den itibaren 56 lig maçı 15 de kupa maçına çıkmış. İnternational ın 2. kalecisi desek yanlış olmaz yani. 113 maça hazırlık maçları falan dahil mi bilemem paulista maçlarını dahil etmişler olabilir

ya mackolik.com dan gecen sezon ve bu sezon internacionalin tüm maclarının kadrolarına baktım adam gecen yıl cidden 7 maca cıkmıs bu yılda 1

Maçkolik ten bende baktım. Tamamen zırvalık. 2009 öncesinin haberleri yok maçkolikte. Hayret yahu adam koymuş işte 1. mesaja neden inanmıyorsunuz

Cevap: # Lauro Júnior Batista da Cruz

Albayrakta Dooğruladı keşke daha iyi bir kaleci alabilseydik hayırlısı olsun inşallah iyi olur

enteresan bir transfer yaptık,habere göre terim istemiş taffarelde getirmiş.İstatistiklere bakıyoruz bu adamı bank asyadan bir takım bile almaz.Neye göre alındı hangi düşünceye göre trasnfer edildi bilemiyoruz.Çok lades bir transfer oldu,ya tutarsa misali ancak şöylede bir durum var,avrupada yokuz tek sezon için alınmış olabilir ,ligi kaldırabilirmi bilemiyorum zira çok maç eksiği var.Yabancı oyuncularda avrupada olmadığımız için sonuç alamıyoruz,ya ekstra para istiyorlar yada avrupada olmadığımız için gelmiyorlar.Sonuç itibari ile yerlilere dönmemiz belkide daha mantıklı olacak bu sezon,altyapı ve 2-3 yerli transferi ile ligi götürebiliriz,zaten eldeki yabancılar bir şekilde işimiz görür ama yıldız trasnferi bu saaten sonra zor görünüyor,kimsede fazla beklenti içinde olmasın derim.

bu yönetimin ayakda kalmasıda artık terime kaldı gibi görünüyor,bu kadar yük terime yıkılmamalıydı bence ynetimin ilk büyük hatası bu olacak.istenilen adamlar getirilmesse terim nasıl başarılı olsun?gerçi sadece ligde olacağız ama başarı ölçütü artık kazanmak değil iyi futbol oynamakdan geçiyor,buda iyi oyuncularla olur.zaten ben g.zanın sözleşmesinin uzatılması ve ardanın takımda kalmasının büyük trasnferler yapamayacak olmamızdan kayynaklandığını tahmin etmişdim dolayısı ile büyük transfer bu saaten sonra zor,olursa süpriz olur..heleki lauro trasnferi ile taraftar büyük oyuncu beklentisindende uzaklaşdı.

Ramiz dayı: "Bilemem kardeş bilemem, meyveyi soymadan içinden ne çıkacak, bilemem."

Tipine sinir oldum şuan :ays:

images

adam rus sarkici, kaleci diye yutturacaklar bize.

ismide stanislav mihoylovic.

YouTube - ‪

Aslantepede izdiham olacak =))

Arkadaşlar provokatörlük yapmayalım, gelin Lauro'yu bağrımıza basalım.

Ayrıyetten istatistikleri geçen sene 2010 yılında 9 maç oynamış.

Buyrun bakın en son oynadığı maç 28.05.2011

İnternacional'in 3.kalecisi. As kalecisi değil.

Internacional'in ilk kalecisi; Muriel. İkinci Kalecisi ; Renan. Üçüncü kalecisi ; Lauro yani artık bizim birinci kalecimiz...

Kirli haber falan yok. Al işte.

şu ana kadar skora etki edecek futbolcu transferi yapılamadı....Şu haliyle bu takım 4. lüğe oynar....

tayfur havutcunun dirilttiği bjk

guti queresma simao almeida fernandez ın karsısına kazımla pinoyla elmanderle selcukla cıkarsak facia olur

Geçen senden farklı bir derece yapacağımıza inanmıyorum birtek selçuk ile fazla ileri gidemeyiz

Böyle bir kaleci alacaksak, bu kadar beklememize hiç gerek yoktu. Eğer Lauro'ya güvenseydi Internacional kulübü ikinci kaleci olur muydu ? Bu sezon ligde sadece 1 maçta forma giydi bu kaleci..

Benim anlamadığım şu ; madem bu kaleci alındı veya anlaşmaya çok yakın neden Kap'a henüz bir açıklama yapılmadı.X kaleci için Y takım ile görüşmelere başlanmıştır gibisinden.Hem de yöneticilerden biri doğrulamışken.Merak ettiğim aslında bu değil, merak ettiğim şu ; Kap'a bildirim yöneticilerin canı isteyince mi yapılıyor ?

Hakikaten geçen sezon 38 maçın,altısında forma giymiş.Bu sezon yeni başladı,ama 7 maçın birinde forma giymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt