GSC Scout #Lazar Tufegdzic

Stili hic hosuma gitmedi, yasi da 24 olmus sirbistan gibi bi yerden cikamamis. Hic gerek yok. Ha 20-21 yasinda olsa neyse. Ama dedigim gibi stilini hic begenmedim. Sanki gol haric sahada hayalet gibi gezen bir tipe benziyor. Ondan var bizde ve muhtemelen sözlesmesi uzatilacak

Bunu aldık mı ya baya baya
İstanbul'a gelecek haberleri felan var

Adam iyi mi kötü mü bilmem de şimdiden transfer bitirmemize epey şaşırırım

Genc oyuncular hakkında da biraz yanlış fikirler var taraftarlar arasında. Söyle söyliyim. M. City, United, Real Barça gibi takımlar yada premier ligde ilk 10 a oynayan takımlar genelde hazır oyuncuları tercih eder çünkü gerek maddi yapıları. Gerek taraftar yapıları her sene başarı odaklıdır. Bu takımlar çok ciddi potansiyel görmezse gidip böyle oyuncu almaz. Bakin bundev kulüp kadrolarına hep aldıkları gençler ile yeni Messi Ronaldolari bulmaya çalışıyorlar sadece. Yada alt yapılarından gencler oynatabiliyolar. Ki bunu yapmak zorundalar zaten. Genelde bu dev takımlar Dortmund gibi takımlarda gelişip kendini kanıtlayan oyunuclari yüksek bonservisler verip alırlar. Mesela Heuge M.utd in hala izlediği bir oyuncu. Çok iyi performans gösterip Milan da gelişimini tamamlarsa parasını verip alabilir. Yani hiç yoktan bakış açıları bu.
Peki diğer Avrupa kulüpleri neden almıyor. Alman takımları, Fransız İtalyan takımları Salzburg gibi takımlar alıyorlar evet ama kesin potansiyel varmı bu konuda biraz tereddüt ederlerse almazlar. Açıkçası onlarında bazı kriterleri var. Zaten bu sebeple bizim gibi takımların alma şansı doğuyor. Yoksa Muhammed gibi her genci kaptirmazlar bize. Bazende futbolcu direk hedefleri olan Avrupa kupaları oynayan takımlari tercih ediyor. Buda bizim gibi takımların şansı.
Ve son olarak bu arkadaş 10 numara. Günümüzde takımlar 10 numara işinden vazgeçti. Buda onun biraz daha geri planda kalmasını sağlıyor.
İyi mi kötü mü. Oynadığı lige bakarak yanıltabilir. Ancak ben fena bir izlenim almadim. Fiyat makul seviyede olursa neden denenmesin.

Emre akbabanin bonservis ve alacağı ücrete bu oyuncunun takımından 9-10 oyuncu alırdık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Stili hic hosuma gitmedi, yasi da 24 olmus sirbistan gibi bi yerden cikamamis. Hic gerek yok. Ha 20-21 yasinda olsa neyse. Ama dedigim gibi stilini hic begenmedim. Sanki gol haric sahada hayalet gibi gezen bir tipe benziyor. Ondan var bizde ve muhtemelen sözlesmesi uzatilacak
ama Mustafa da mısır liginden hiç çıkmadan bize geldi 23 yaşında ve geldiği gibi 5/5 yapmıştı.son zamanlarda scout transferlerimiz iyi tutuyor mesela Marcao da kimsenin adını duymadığı biriydi kalitesini görüyoruz umarım bunun da faydasını göreceğiz.

ama Mustafa da mısır liginden hiç çıkmadan bize geldi 23 yaşında ve geldiği gibi 5/5 yapmıştı.son zamanlarda scout transferlerimiz iyi tutuyor mesela Marcao da kimsenin adını duymadığı biriydi kalitesini görüyoruz umarım bunun da faydasını göreceğiz.
Stilini begenmedim ligden ziyade

Alemsiniz renktaslar. Alem bilmem hangi ligin neresinden adı duyulmamış oyuncu bulup oynattiginda bunuda nereden bulmuşlar biz niye bulamıyoruz diye kıskançlıktan catliyorsunuz. Eğer anlasildiysa yapacak birşey yok destek olmalıyız. Safkan yetenekli biri bizi zor tercih eder. Azda olsa defolu ama fayda sağlayacak gençler bulmalıyız. Zaten biliyoruz da bence. Scout ekibi bence iyi çalışmalar yapıyor. Hatta geçmişte istenen ve çeşitli nedenlerle alınamayan bir çok oyuncu şu anda harikalar yaratıyor. Bunu burada duymuştum Drogba bile 25 inden sobrami ne patlamıştı. 30 yaş üstü olmadığı sürece yaş konusunuda dert etmeyelim bence

Geri
Üst Alt