Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki Aguero veya Firminho cok savaşıyor Stoperler ile.Pas ve hücumda top tutma konusunda belki Halil'in ayağı çok daha temiz ama oraya bu maç bence stoperlerle boğuşabilecek, oyunun fizik gücü gerektiren tarafını da oynayabilecek birisi daha gerekiyordu. Hadi bakalım vurduğumuz gol olsun inşallah!

İdeal OSberkan ve taylanın üst üste binme problemini çözerse hoca bize gerekli olan güçlü ortasahayı bi nebze bulmuş oluruz. ligde taylan yerine asunçaoyu ekledik mi en doğru orta üçlüye kavuşmuş olacağız. berkanı pres ve ortasahaya dinamizm katma konusunda biraz serbest 8 gibi kullanmalıyız çünkü insanüstü bi enerjiye sahip.
No HalilHalile ligde çok ihtiyaç var yerli zorunluluğu nedeniyle keske cagne veya Mohammed oynasaydi dinlenmiş olurdu
Avrupa ligine bildirmedik ki adamı rtaşGustavo sakat mı yav?
o da olur ama emre kanatta parladıktan sonra ortaya çekmez gibi bidaha. orta alanda her maç 12 km koşan berkanı kullanmayı bilirse hoca çok faydalı olur diye düşünüyorum.İdeal OS
Cicâldău Gustavo Emre K.
Olur
Halil varken M.o oynamaz zatenBu mohamed hocaya ne yaptı yaw.
Biri aciklasin bilelim, veya sakat mi cezali mi. Ben bakamiyorum fazla bu aralar
Listede yokGustavo sakat mı yav?
Firminho'nun solunda Mane sağında Salah oynuyor ama. Arkalarında Cica da varken orayı meşgul edecek, Morutan'a, Kerem'e daha rahat oyun alanı bıraktıracak adam olması için demiştim yoksa Halil iyidir zaten, seviyorum Halil'i.Sanki Aguero veya Firminho cok savaşıyor Stoperler ile.
Halil iyidir