Lazio Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

SUBS: İsmail, Alpaslan, Babel, Mostafa, Ömer, Kaan, Luyindama, Atalay, Emre, Feghouli, Diagne

ofansif hamlelerimiz fazla yok gibi

Pas ve hücumda top tutma konusunda belki Halil'in ayağı çok daha temiz ama oraya bu maç bence stoperlerle boğuşabilecek, oyunun fizik gücü gerektiren tarafını da oynayabilecek birisi daha gerekiyordu. Hadi bakalım vurduğumuz gol olsun inşallah!
Sanki Aguero veya Firminho cok savaşıyor Stoperler ile.

Halil iyidir

Her seferinde gözler gustavoyu arıyor

•quod erat demonstrandum•

ooo taylan berkan ortasahasi.. ilk yariyi muhtemelen cope atariz. ikinci yari 60inci dakikada hoca taylan berkan ortasahasinin sikintili oldugunu farkeder ve taylani cikarip feghouliyi oyuna sokar.

Keşke Alpaslan ile başlasaydık

•quod erat demonstrandum•

Barış'ı deneyeceğiz demesine rağmen kadroda yok
El sakatlığı da olsa zorlar yani

berkan ve taylanın üst üste binme problemini çözerse hoca bize gerekli olan güçlü ortasahayı bi nebze bulmuş oluruz. ligde taylan yerine asunçaoyu ekledik mi en doğru orta üçlüye kavuşmuş olacağız. berkanı pres ve ortasahaya dinamizm katma konusunda biraz serbest 8 gibi kullanmalıyız çünkü insanüstü bi enerjiye sahip.
İdeal OS

Cicâldău Gustavo Emre K.

Olur

kadroyu beğendim hadi vurduğunuz gol olsun

Felipe Anderson Yedlinin içinden geçecek.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanki Aguero veya Firminho cok savaşıyor Stoperler ile.

Halil iyidir
Firminho'nun solunda Mane sağında Salah oynuyor ama. Arkalarında Cica da varken orayı meşgul edecek, Morutan'a, Kerem'e daha rahat oyun alanı bıraktıracak adam olması için demiştim yoksa Halil iyidir zaten, seviyorum Halil'i.

Biraz defansif çıkmışız ama hayırlısı,başarılar aslanlar.

Geri
Üst Alt