Lazio'da Skandal: Muriqi Transferinde Usulsüzlük ve Komisyonlar!

Fener Ve vedat ceza alcak mi bisey cikar mi onu anlatin yaf bizi ilgilendiren kisim bu
işin sadece komisyon boyutu ile lazio tarafı ortaya çıkmış durumda , fenerbahçe tarafını ilgilendiren bir ifşa yok gibi henüz ama ki swift belgeleri ortaya çıkar ve lazionun daha düşük bedeller transfer ettiği anlaşılırsa o zaman fenerbahçe şapa oturur.

bu transferde zaten illegal birşeyler döndüğü muhakkak.

benim düşüncem ffp'yi delen bir transfer işi içerisinden yolunu bulmaya çalışan bazı italyan yönetici ve mafya mensupları var gibi görünüyor.

bu adamlar yargılanır ve fenerbahçe'nin ffp'yi deldiğini gösterir bir kanıt ortaya çıkarsa o zaman işler değişir.

Allah Allah daha önce adı şikeyle üsulsüzlük ile yanyana bile gelmemiş Fenerbahçe 'nin ne işi olur böyle haberler ile aklım almıyor. Kesin Arnavutluk mafyasının kumpası bu ...

Günahların takımı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu kalas kazma beton yığını kamyonkafa ağır vezirgana bu kadar para verip almalarından belliydi zaten şikeci oldukları

Lazio gol atamıyordu bu armut sapının oynadığı maçlarda.Birde bu fırın küreğini sorloth ile kıyaslayıp daha iyi diyenler vardı.

Bu habere şaşıran var mı?

Bu kafayla devam etsinler hak yiyen Y yer herifler her mevkiye 3 oyuncu aldılar yine ilk 3 e zor girdiler haram parayla bu kadar oluyor işte..

Baya ciddi iddialar var ama Lazio'daki herif kumpas yapiyorlar bana diyor.

aa çok şaşırdım, hiç öyle şey olur mu?

Daha yeni mi uyanmışlar transfer oldugunda biz sölemiştik vedat bidonu o para etmez diye aynısı elif elmas içinde geçerli fb ile italya kulüpleri arasındaki transferler incelenmeli uefa tarafından

Geri
Üst Alt