League of Legends Takımımız Korte'ye Emanet!

Oha lan bu oyun bu kadar populerlesti mi? Ben boyle bi seyi kucukken hep pes icin hayal ederdim. Takimlar pes oynayan adamlarla vs anlassin lig gibi olsun diye o hayalim lolde gercek olmuş. Zerre bilmiyorum oyunu ama başlasam mi ki acaba ya?

sinir stres katsayısı artırmak için 1e1.

1.5 sene oldu bırakalı kafam raad

Aman kalsın o ergen

zaten performans açısından dedim o yukardaki yorumumun tamamı performansa dayalı bir yorumdu .. ama bizim formanın ağırlığını kaldıramaz davranış olarak o yüzden olmaması daha hayırlı bile olmuş olabilir dediğin gibi aşırı saçma hareketlerin adamı elwind.

Edit Yanlış konu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi ekip kurarız umarım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oha lan bu oyun bu kadar populerlesti mi? Ben boyle bi seyi kucukken hep pes icin hayal ederdim. Takimlar pes oynayan adamlarla vs anlassin lig gibi olsun diye o hayalim lolde gercek olmuş. Zerre bilmiyorum oyunu ama başlasam mi ki acaba ya?

Fifa da yapiyorlar (schalke 04 mesela )

Lan bu da mı sektör oldu vay arkadaş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fifa da yapiyorlar (schalke 04 mesela )
FİFA çok oynamadım ama bir süre oynarsam alışırım.Oyun görüşüm çok iyidir.NBA 2K olsun PES olsun uzun zamandır online oynuyorum ve bayağı iyiyim diyebilirim.Dediğim gibi saha görüşüm çok iyidir :P Bu yüzden belki de bu tarz oyunları iyi oynuyorum. Ama CS-NFS falan oynayamıyorum mesela zaten pek hoşuma da gitmiyor.5-6 yıldır PS3 vardı oynadığım oyunlar sadece NBA PES gerisini max 1 gün oynamışımdır :asd22:

FİFA çok oynamadım ama bir süre oynarsam alışırım.Oyun görüşüm çok iyidir.NBA 2K olsun PES olsun uzun zamandır online oynuyorum ve bayağı iyiyim diyebilirim.Dediğim gibi saha görüşüm çok iyidir :P Bu yüzden belki de bu tarz oyunları iyi oynuyorum. Ama CS-NFS falan oynayamıyorum mesela zaten pek hoşuma da gitmiyor.5-6 yıldır PS3 vardı oynadığım oyunlar sadece NBA PES gerisini max 1 gün oynamışımdır :asd22:

fifa 17 ut Weekend league olayindan sonra Fifa zaten basip gitmistir bana göre. Rankingli mankingli iste. Bütün esportscular var . Birisine karsi oynadim (agzima etti ... )

fifa 17 ut Weekend league olayindan sonra Fifa zaten basip gitmistir bana göre. Rankingli mankingli iste. Bütün esportscular var . Birisine karsi oynadim (agzima etti ... )

Fifanin online sistemi pesin cok önünde zaten. Pesin onlinei herhalde en kötü online hizmetlerden biri. Altyapısı da cok kötü. Böyle fifada kadar bolluk da yok. Ps4 alinca fifa alırım ama 1 yil gecikmeli.

Geri
Üst Alt