League of Legends

Haftasonu kış mevsimi finalleri var izleyin sup gömecek beşiktaşa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Recep Yıldırım

Bro kostümü açtım Vladimirden hariç 3 tane daha kostüm verdi ne ayak :D

İyi oldu ama bi tane daha 1820 lik kostüm çıktı xD

skinlere toplam 700€ harcamisim lel

Beşiktaş bi kupa kazan be...

Tribun Dergi@tribundergi 5 dk.5 dakika önce
Finalde Beşiktaş'ı 3-1 mağlup eden SuperMassive, League of Legends Kış Mevsimi şampiyonu oldu. #KMF2016

CfIRLxNXEAAUYCf.jpg

Son maça baktım baya eze eze aldılar Beşiktaş ne early ne de late gamede pek karşılık veremedi. Üstelik Varus Ezreal gibi dürtme kombosuyla hiç iş yapamamak büyük başarı. Karşıda tank kasan bir Fizz vardı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En son silecem bu oyunu nickim OneShotKO

Maça bakın kaç kere böyle mallara denk geldim yeter yav

Lise zamanında çok oynardım bu tarz oyunları. Knight olsun, Metin 2 olsun vs vs..

Bu Lol'u da merak etmiyor değilim. Ama başlamaya üşeniyorum :)

Üşenmedim bugün başladım. Ama pek saracak gibi durmuyor. Ya da çok karışık geldi bilmiyorum. Neyse, Knight'a devam :ka21:

Normal maçta veletler bezdiriyormuş galiba dimi? :)

Oyunu kavramak için önce sadece botlarla maçlar yaptım. Fena değildi.

Veletlerin bezdirmesinden çok oyunun mekaniğinin çok değiştiğini düşünüyorum. Satsın diye abartılı ve oyuna uygun olmayan karakterler oyuna girdi. Benim açımdan ömrü bitmiş oyunlardan biri, bundan sonra sadece paranın akışına göre yol alacaktır.

Veletlerin bezdirmesinden çok oyunun mekaniğinin çok değiştiğini düşünüyorum. Satsın diye abartılı ve oyuna uygun olmayan karakterler oyuna girdi. Benim açımdan ömrü bitmiş oyunlardan biri, bundan sonra sadece paranın akışına göre yol alacaktır.

Sen bana biraz taktik ver de akşama bir maç yapayım. Şimdi yeni başladım, birşey bilmiyorum, neler yapmam lazım? Oyuna girerken hangi champ'i alayım? Oyuna girince hangi itemleri alayım? Üst/orta/alt sence hangisinden gitmeliyim? Buna benzer önerebileceğin taktiklerin var mı?

Geri
Üst Alt