# Leandro Damiao

Cevap: L. Damiao'nun Menejeri: "Galatasaray'dan Transfer Teklifi Aldık"

al ortasaha al defans forvete ne gerek var

Yine adi sani duyulmadik isimler ortaya cikmaya baslandi. Tipki Muslera transferinde(baska bir kaleci ismi ortaya atilmisti) oldugu gibi unlu bir forvet alabiliriz bu aralar.

Stancu gibi değil gerçekten de potansiyeli olan bi adam.Eğer alabilirsek yönetimi ayakta alkışlarım(santrafor ihtiyacımız olmamasına rağmen)

Damiao ya Stancu muamelesi yapmayın la adamı izleyen arsenal , barcelona gibi klüpler var :o

kendisini 7 yıldır takip ediyorum cidden çok iyi oyuncu,umarım alınır

Damiao ya süper oyuncu diyenler kaç maçını izleyip diyorlar merak ettim doğrusu sadece Audi cup maçlarını mı?

İzledik diyen arkadaşlara soracağım Giuliano ismini duyan var mı ;)

Var mı videosu dostlar...

Bi bakalım nasıl bir adam...

Marcio gibi olmasın sonra...:)

Beyler ben bu adamı hiç izlemedimde nasıl oyuncu bi anlatabilirmi bilen biri ama gerçekten bilen.

Beyler ben bu adamı hiç izlemedimde nasıl oyuncu bi anlatabilirmi bilen biri ama gerçekten bilen.

Buyrun arkadaşım 2 yıldır internacional takımını yakından takip eden biri olarak izlenimim ;)

Valla ben son 2 yıldır Internacional takımını yakından takip ediyorum fırsat buldukça maçlarının özetlerini izliyorum... 2010 Ocakta geldi... O zamanlar açıkcası pek potansiyel görmüyordum oynadığı maçlarda da pek iyi izlenim vermiyordu. Ama bu yıl çok iyi başladı sezona 11 maçta 4 gol attı 3'te asist yaptı. İlk geldiği ki Leandro ile şuanki Leandro arasında bayağı fark var kendini geliştiriyor... Ocakta 2 M € falan verip rahat alınabilecek bir oyuncuydu ama bu yıl fiyatını katladı. Audi Cup maçlarını tatilde olmam nedeniyle izleyemedim.. Orada bayağı iyi bir performans sergilemiş sanırım adından söz ettirmiş. Benim dikkatimi çeken tarafı 1.88'lik boyu ve Hava toplarındaki müthiş etkinliği... Bir de Brezilyalı olması Hatırı sayılır bir tekniği de beraberinde getiriyor. Ceza sahası dışında şutları da var.

Evet gol yüzdesi yüksek değil sonuca gitmeyi becerirse ve bitiricilik özelliğini biraz daha geliştirirse iyi bir oyuncu.. Bana Jardel izlenimi veriyor fakat onun kadar son vuruş etkinliği yok

Golleri bana stancuyu hatırlattı, çıplak gözle izlemek lazım..

Adam 22 yasinda olduguna gore 15 yasindan beri takip ediyorsun..

Hemde kendin 12 yasindayken takip etmeye baslamissin..

Adam profesyonel hayatına 2007 de Hermann diye bir takımda başladı zaten yalan olduğu ordan belli ;)

Mehmet Batdalın biraz daha hissi kuvvetli olanı sadece o, kadar.

Ve biraz'da takipçiliği iyi.

İnternacional'da en beğendiğim oyuncu Giuliano'ydu zamanında az seslenmedim bu ismi kaçırmayalım diye ;)

[video=youtube;6_izn9JZTy0]https://www.youtube.com/watch?v=6_izn9JZTy0[/video]

Geri
Üst Alt