GSC Haber Leão: "Kulübüm beni buraya getirmek için çok mücadele etti, ben de karşılığını vereceğim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000173983.webp

Rafael Leão: "Takım için kalitemi ortaya koyacağım ve takıma yardım edeceğim. Kulübüm beni buraya getirmek için çok mücadele etti, ben de karşılığını vereceğim!"

Rafael Leão: "Farklı bir maç olacak. Çünkü ilk defa Sporting'e karşı oynayacağım. Bu seviyede olmama yardımcı olan kulüp. Osimhen, Singo, Lemina yarın olamayacak bizimle bize çok yardımcı olan oyuncular onlar."

Rafael Leão: "Önceden de söylediğim gibi Sporting benim çok sevdiğim takım. Giydiğim forma Galatasaray forması odağım burada. Buraya kazanmaya geldik. Fiziksel performansımı konuşacak olursak iyiyim. Şu an iyiyim. Hızlı dönmeme yardımcı olundu. Yarın için hazırım."

Rafael Leão: "Heyecanlıyım, kendi formamı savunmam gerekiyor bu Galatasaray forması. En önemli şeyde bu."

Rafael Leão: "Yarın ilk 11 olup olmayacağım ile alakalı size bilgi veremem."

Rafael Leão: "Taraftarlar inanılmaz. Sonuna kadar yaşıyorlar takımı eminim burda çok sayıda taraftarımız olacak. Dışardaki maçlarda her zaman taraftarı hissetmek benim için çok önemliydi. Her şeyimi vereceğim."

Rafael Leão: "Takım arkadaşlarımı uyardım. Duran toplara dikkat etmeliyiz, onlar bu konuda iyiler. Çok konsantre olmalıyız."

Duran toplardan değil de savunma arkasına atılan toplardan çekiniyorum lavuklar öyle hızlı geliyor ki.

duran top ortamlarından kaçınmalıyız
doğru demiş

Geri
Üst Alt