Leeds United 2 -2 Galatasaray(Full Match-Fox Sports World)

İngilizce yayın,izleyelim bakalim

İsterseniz abartılı yorum diyin ama şu gerginlikte oynanmış hiçbir maç hatırlamıyorum ben. Maç önü olaylar malum. Hagi'nin golünden sonra taraftarlardan gelen ''Turkish bastard!'' lafı özetliyor.

İsterseniz abartılı yorum diyin ama şu gerginlikte oynanmış hiçbir maç hatırlamıyorum ben. Maç önü olaylar malum.
Kesinlikle, deplasmana böyle gitmiş takım

1730760784602.jpeg

Cehennemde oynayıp cehennemden çıktığımız maç. İnanılmaz seviyede negatif enerji vardı ben bunu televizyondan dahi hissedebiliyordum. Ben bu seviyede bir negatif enerjiyi ne TR'de ne Avrupa maçlarında bir daha hissetmedim. Leeds bu maça finale çıkayım maçı değil intikam maçı olarak bakmıştı. Tek istedikleri galip gelmekti ama başaramadılar.

Icardi ya da osimhen su hakanin attigi golu atabilirler mi birisi amator ruhla digerleri yilda 10 milyona oynuyor hey yavrum hey dunya cok degisti

Ercan tanerin muhtesem anlatimi ile ne macti be hatirlayinca tuylerim diken diken oldu.

O gun ki kadronun hepsi birer kahramandir bazen orda burda o insanlara edilen kotu sozleri gorunce uzuluyorum.Elestirilmelerinden degil direk olarak hakaret kufur vs durumlar cok dramatik bir galatasarayli icin.O gunleri yasayan gencler ne demek istedigimi cok iyi anlamistir.

Galatasaray diye bir gercek varsa o gercekligin vucut bulmus hali o kadroydu.

Otobusun icinde poposunun arasina Turk Lirasi sokan Leeds taraftari vardi 🤣

Geri
Üst Alt