Leicester City Takip Başlığı

çok fazla abartıldı leicester city olayı. premiere leauge düşüşte olduğu yıllar öncesinin tamamen fizikle oynanan fransa ligine benzediği için bu tarz takımların şampiyonluğa oynaması normal. bursaspor'un şampiyon olması bile daha büyük bir olay leicester city'e göre.

Beyler espri mi dönüyor ben anlamadım..Premier lig zorluk olarak la liga ve bundesligayı sırt sırta koyar .. Siz tutup geçen sene kümeye oynayan takımın şampiyonluğa koşmasını normal karşılıyorsunuz.. Adamlar 33 maçta 3 kez yenildi sadece ..Öyle la liga gibi eibara 5 malagaya 4 atamazsın premier ligde...Orta sahasında jedinak(zamanında gençlerbirliğinde falan oynamıştı) olan takım gelir koyar size anlamazsın..Kadrosunda Moussa sissokko -ayoze perez -wijnaldum-doumbia olan new castle alt lige gider anlamazsın.. işte premier lig böyle birşey. Premier ligde akıl almaz br fizik mücadelesi var.. Ne kadar klas olursan ol önemi yok bu adamlar 38 hafta boyunca çok üst düzeyde bir mücadele veriyor..Bayern gibi Barca Real gibi ölüsüyle 3 puan yazacakları maçları yok.. ciy-united-chelsea-arsenal-liverpool-tottenham -everton-west ham ligin yarısının piyasa değeri 200 milyondan başlıyor madem bu yıl chelsea-city kötü neden diğerleri şampiyonluğa koşamamış.
Daha uzun uzun yazardım ama çok görmüyorum ayda 1 premier lig özeti izleyen adamların bu yorumları normal..

Son düzenleme:
Kimse Premier Lig kalitesiz demiyor zaten :) Premier Lig elbette kaliteli Lig ama harcadıkları paraya oranla bana göre çok başarısız bir Lig..

Şimdi olayı şöyle anlatayım.. Günümüz futbolunda artık pas oyunu çok önemli.. çabuk düşünmek, çabuk düşünerek pas atmak vs.. Siz diyorsunuz ki Premier Lig çok zorlu bir Lig..

evet zorlu bir Lig ama neden zorlu Lig ? çünkü hiçbir takımın Kendine ait bir oyun sistemi yok.. herkes gününde olursa yeniyor yada kötü oldugunda yeniliyor..

Buda Premier Ligi sizin gözünüzde zorlu yapıyor.. eğer premier lig gerçekten zorlu bir Lig ve ''Harcanan paraya oranla'' kaliteli bir olsaydı, hersene Şampiyonlar lgini bir ingiliz takımı mutlaka kazanırdı..

ama gördüğünüz üzere ingilizlerin kendi liglerinde oynadığı oyun Avrupa futboluna yetmiyor.. çünkü kendilerini bu konuda hiç geliştiremediler.. Mesela Almanya ve İspanya Ligi pasa dayalı oyun oynuyor.. ama Premier Lig hala paldür küldür futbol oynuyor.. Oyuncular kendi kafasına göre takılıyor maçlarda..

çünkü net bir sistemleri yok.. buda premier ligi İspanya ve Almanya ligine oranla başarısız kılıyor.. son 10 yılda harcadıkları parayla bir ülke kurulur... mesela Dün Premier Ligde bir maç izledim Watford maçıydı galiba tam hatırlamıyorum; rakip takımın oyucusu yürüyerek gol atıyor.. savunma öylece seyredıyor.. tek maç değil her maçta bu böyle oluyor.. işte bu tür hataları avrupada yaptığın zaman affetmıyorlar ve her sene eleniyorsun...

Kimse premier Lig kalitesiz demiyor ama harcadıkları paraya bakarsak çok başarısız bir futbol var ortada...

çok fazla abartıldı leicester city olayı. premiere leauge düşüşte olduğu yıllar öncesinin tamamen fizikle oynanan fransa ligine benzediği için bu tarz takımların şampiyonluğa oynaması normal. bursaspor'un şampiyon olması bile daha büyük bir olay leicester city'e göre.

yok artik :hang:

leicester city'nin bu sezon yaptigi is, HAYVAN
Î/HAYVANSAL/HAYVANAD niteliktedir, haliynen futbol literaturunde kendi ust basligina sahip olarak, nesillere aktarilacaktir.

sen futbol falan izleme ya,bu cümleyi kurabilecek tipleri üye yapmayın foruma..

Leicester'ın başardığı iş kolay birşey değil açıkçası.4-5 tane kallavi geçmişi olan takımların arasından çıktı.

Şöyle de bir durum var bu ingiliz takımlarının gelirleri bizim kulüplerde olsa çok daha başarılı olacağımız kesin. BAL YAPMAYAN ARI , ingiliz takımları. Zaten çoğu kulübünün amacı da para kazanmak başarılı olmak değil zannımca (arsenal , southampton.. gibi).Oyuncu yetiştir,ticaretini yap para kazan,dönence dönsün. Kıtasal anlamda başarısız oldukları bir gerçek.Gerek şampiyonlar ligi gerekse avrupa ligi. Ama ligleri kaliteli mi hiç şüphesiz.

Adamlar epik şiir tadında muazzam bir esere imza atıyorlar. Homeros bu hikayeye tanık olsa neler çıkardı neler.

icimizdeki bjkli ve fenerlilere kus, trabzonlulara hamsi diyoruz
bu arkadas cok guzel bir soruya parmak basmis
icimizdeki bursalilara ne diyecegiz?

Kimse Premier Lig kalitesiz demiyor zaten :) Premier Lig elbette kaliteli Lig ama harcadıkları paraya oranla bana göre çok başarısız bir Lig..

Şimdi olayı şöyle anlatayım.. Günümüz futbolunda artık pas oyunu çok önemli.. çabuk düşünmek, çabuk düşünerek pas atmak vs.. Siz diyorsunuz ki Premier Lig çok zorlu bir Lig..

evet zorlu bir Lig ama neden zorlu Lig ? çünkü hiçbir takımın Kendine ait bir oyun sistemi yok.. herkes gününde olursa yeniyor yada kötü oldugunda yeniliyor..

Buda Premier Ligi sizin gözünüzde zorlu yapıyor.. eğer premier lig gerçekten zorlu bir Lig ve ''Harcanan paraya oranla'' kaliteli bir olsaydı, hersene Şampiyonlar lgini bir ingiliz takımı mutlaka kazanırdı..

ama gördüğünüz üzere ingilizlerin kendi liglerinde oynadığı oyun Avrupa futboluna yetmiyor.. çünkü kendilerini bu konuda hiç geliştiremediler.. Mesela Almanya ve İspanya Ligi pasa dayalı oyun oynuyor.. ama Premier Lig hala paldür küldür futbol oynuyor.. Oyuncular kendi kafasına göre takılıyor maçlarda..

çünkü net bir sistemleri yok.. buda premier ligi İspanya ve Almanya ligine oranla başarısız kılıyor.. son 10 yılda harcadıkları parayla bir ülke kurulur... mesela Dün Premier Ligde bir maç izledim Watford maçıydı galiba tam hatırlamıyorum; rakip takımın oyucusu yürüyerek gol atıyor.. savunma öylece seyredıyor.. tek maç değil her maçta bu böyle oluyor.. işte bu tür hataları avrupada yaptığın zaman affetmıyorlar ve her sene eleniyorsun...

Kimse premier Lig kalitesiz demiyor ama harcadıkları paraya bakarsak çok başarısız bir futbol var ortada...

.benim ağzımdan dünyanın en iyi kulüpleri İngilizler diye bir laf mı çıktı ? Ben lig genelinde diyorum premier ligle diğerleri mukayese bile edilemez...Barca premier ligde olsa şampişyon olur muhtemelen ama öküz gibi puan kaybeder.. premier lig takımları 38 hafta müthiş bir fiziki mücadele veriyor bu takımları ister istemez yıpratıyor.. Son yıllarda barca -bayern çok büyük atılım yaptı resmen dünya futbl anlayışını değiştirdi ve büyük premier lig ekipleri bu değişime ayak uydurmadı..

Premyer Lig'in en iyi kulüpleri abartildigi kadar iyi değil

Orta seviye takımlar ve küme düşmeme mücadelesi veren takımları ise aynı durumda olan takımlardan daha iyi. Newcastle ve Sunderland misal Almanya veyahut İspanya'nın düşük takımlarından muht. daha iyi.

''Harcanan paraya oranla'' kaliteli bir olsaydı, hersene Şampiyonlar lgini bir ingiliz takımı mutlaka kazanırdı..

ligin kendi icindeki kalitesi takimlarin avrupa maclarina fazla bagintili bir sey degil imho, ki real-barcelona-bayern olmasa 10 cl'den 7'sini zaten ingilizler kazanir.

al'de basarili olmamalarinin sebebi turnuvanin ciddiye alinmamasi, ki pl forumlarinda taraftarlarin ilgisizliginden bile kendini belli eden bir husus.

ligin kendi icindeki kalitesi takimlarin avrupa maclarina fazla bagintili bir sey degil imho, ki real-barcelona-bayern olmasa 10 cl'den 7'sini zaten ingilizler kazanir.

al'de basarili olmamalarinin sebebi turnuvanin ciddiye alinmamasi, ki pl forumlarinda taraftarlarin ilgisizliginden bile kendini belli eden bir husus.

şopar chelsea dışında AL'yi sallayan bir İngiliz kulübü görmedim.. (Uefa ayrıydı AL olduktan sonra eski tadı yok)

Avrupa Ligi önceki senelerde o kadar önemli değildi. Ama şimdi PL'de ilk 4'e giremeyen Liverpool, ManU, Everton gibi takımlar için önemli hale gelecektir çünkü bu sezonla birlikte şampiyon olan CL'ye doğrudan katılacak. Bunun da bilincinde oldukları için ManU ve Liverpool'nun önceliği AL oldu. Zaten ikisi Top16'da eşleşmeseydi yarı finalde 2 İngiliz takımı görebilirdik.

Geri
Üst Alt