GSC Haber Lemina: "Ben Galatasaray’ı çok seviyorum!"

taraftarın bu denli sewinmesi ürkütücü

- gorece - bu duruma gecmis ornekler baglaminda bakildiginda endisen de haklilik payin var sevgili emir .
genelde bu gibi durumlarda soylenenler ~ bir oyuncu fazla hype yapilinca, beklenti alti kalmasi .gibi gibi .

diger yandan , multi ve all around ozelliklerle bezeli bir oyuncu nun , gecen sezonki saglam gorunumu ,tarafimi ve keza taraftarlarimizi -umutlandirmasi ~ beklentiye sokmasi , normal gisidatli reaksiyonlar olarak kabul edilebilir kanimca .

herkez sanirim hemfikirdir ; katki yapacagina dair *beklenti yapilmasinin referansi ,oyuncunun kalitesi ve ozellikle gecen sezonki sezonluk olumlu gorunumu uzerinden - degerlendirirsek . mevcut hava gorece makul gibi .

nacizane olarak ,bizle ismi ilk ciktigi gun dedigim yerdeyim ; *sayet sakatlik vs yasamazsa win win bir imza olarak tarih de yerini alacaktir suphesiz .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Umarim Okan kafayi takmaz reise

Nerde oynatacagim diye kara kara düsündügüne eminim

Taraftar baskisiyla alindigi cok net

Senide bitirmek isteyecek o okan
Pes etme

Galatasaray taraftarinin icinde bi yaradir Lemina. İlk geldiği donemde gosterdigi performansla “Melo’dan sonra aradigimiz orta saha bu” demistik ancak sakatlığından ötürü pek yararlanamamistik. Yeniden geldi insallah ilkinden daha baasarili ve sakatliksiz bi donem olur.Seviyoruz seni Lemina

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transferler, ilk 11 kurma ve değişiklik yapma yetkisi okan buruk tan alınıp taraftarlara verilmeli. Bu şekilde büyük başarılar gelir.

Ulan şu adamın sırtına o dönem giydiği lemina formasını giydirip elinede nerede kalmıştık yazılı bir atkı verecektiniz öyle çıkacaktı yav

Ben onu bunu bilmem beyler bi topcu geldigi kulubun degerini bilerek geliyorsa net katki veriyor. Tarih bunun ornekleriyle dolu. Hissediyorsun aradaki bağı. Bu adam bizi seviyor, oynamak icin istekli. Katki verecek ve buna cok ihtiyacimiz var. Bi de stoper cekin butun hava pozitife donsun komple.

Geri
Üst Alt