Kendisini zamanında epey eleştirmiş biri olarak, gönül rahatlığıyla Lemina dedim.
İyi oynadıkları maçlar sonrasında, Fred ve Gedson' dan imrenerek bahsedenlere cevaben ''Bunlar Torreira muadili denebilecek adamlar ve üçü arasında tercihim net Torreira olur'' dediğimi de hatırlatayım.
Torreira, fiziğini de hesaba katınca, hiçbir zaman ideal bir 6 numara olmadı. Esas itibariyle 6,5 tur, meziyetleri baz alındığında 8 numaranın da hakkını vereceğini hep iddia ettim. Hocanın 4-2-3-1 inadında, Torreira' nın partnerinin 6 tandanslı olması gerektiğini, ben yazmaktan, mesajlarımı dikkate alanlar okumaktan bıkmışızdır. Haklının acelesi yok; her şey ortada. Lemina, sakatlık sorununu atlattığı gibi, oyununu da epey olgunlaştırmış, bizden ayrı geçirdiği süreçte. Maşaallah diyeyim

.
Dolayısıyla, Torreira sözleşme uzattığına göre Gedson' dan bahsetmeye gerek yok artık. Ne Lemina gibi alan kontrolü yapabilen, gerektiğinde stoperlerin arasına gömülen 6 numara oynayabilir, ne de üçlü orta sahada en ofansif rolü üstlenebilecek kreatifliğe sahip bir oyuncudur; dinamizm de bir yere kadar yani...