Lemina mı, Gedson mu?

Lemina mı, Gedson mu?

• Mario Lemina

Oy: 74 94,9%
  • Gedson

Oy: 4 5,1%

• Kullanılan toplam oy
    78
FT hocam Mariano için "keşke yaşlanmasaydı çok iyi oyuncuydu ya" diyormuş scout toplantılarında (kaynak Mustafa Demirtaş). Benzer şeyleri Lemina için düşünüyorum, umarım kendine iyi bakar da en az 2 sene daha üst seviyede izleriz.

FT hocam Mariano için "keşke yaşlanmasaydı çok iyi oyuncuydu ya" diyormuş scout toplantılarında (kaynak Mustafa Demirtaş). Benzer şeyleri Lemina için düşünüyorum, umarım kendine iyi bakar da en az 2 sene daha üst seviyede izleriz.
Lemina bu Lig'de Diego Carlos sonrası fiziği en iyi olan oyuncu bence.Kendi fiziğine bakar büyük ihtimalle ama Lemina keyifçi 1 adam gibi duruyo kendi futbolu erken bırakmak istemezse rahatlıkla oynar bence reis..

bence lemina çünkü gedson torun performansını bu kadar artırabileceğini sanmıyorum ve lemina sayesinde kadroya girdi gireli rakip xg lerde inanılmaz bir düşüş var ve bunda leminanın payı bence çok büyük.Gedson aynı etkiyi veremezdi

Gedson ve Lemina aynı tip değil Lemina nin defansif özellikleri Gedsonun çok önünde Gedson kadar sık yapmasada dripling özelliği de var Gedson daha çok oyun tarzı göze hoş geliyor.

Lemina büyük takım ve daha çok yönlü bir oyuncu. Gedson ise geçiş oyunu dışında verdiği katkı çok düşük kalıyor.

Çok güzel anket gönlüm yarım hikayeden dolayı gedson derken bize kattığı amansız ve çok değerli olan katkısından dolayı lemina demekteyim. Ama gedsonuda isterim gerçekten çok isterdim!

Kendisini zamanında epey eleştirmiş biri olarak, gönül rahatlığıyla Lemina dedim.

İyi oynadıkları maçlar sonrasında, Fred ve Gedson' dan imrenerek bahsedenlere cevaben ''Bunlar Torreira muadili denebilecek adamlar ve üçü arasında tercihim net Torreira olur'' dediğimi de hatırlatayım.

Torreira, fiziğini de hesaba katınca, hiçbir zaman ideal bir 6 numara olmadı. Esas itibariyle 6,5 tur, meziyetleri baz alındığında 8 numaranın da hakkını vereceğini hep iddia ettim. Hocanın 4-2-3-1 inadında, Torreira' nın partnerinin 6 tandanslı olması gerektiğini, ben yazmaktan, mesajlarımı dikkate alanlar okumaktan bıkmışızdır. Haklının acelesi yok; her şey ortada. Lemina, sakatlık sorununu atlattığı gibi, oyununu da epey olgunlaştırmış, bizden ayrı geçirdiği süreçte. Maşaallah diyeyim 🧿.

Dolayısıyla, Torreira sözleşme uzattığına göre Gedson' dan bahsetmeye gerek yok artık. Ne Lemina gibi alan kontrolü yapabilen, gerektiğinde stoperlerin arasına gömülen 6 numara oynayabilir, ne de üçlü orta sahada en ofansif rolü üstlenebilecek kreatifliğe sahip bir oyuncudur; dinamizm de bir yere kadar yani...

Lemina. Gedson bizdeyken çok iyi değildi daha çok ileride yapabilecekleri için istemiştik. Bize gelmek istediği halde yönetim bilerek almadı bu nedenle kadroda ihtiyaç ve boşluk olursa yine de isterim. Farklı özellikleri var.

Geri
Üst Alt