Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi'yi zaten listeden cikarmaya luzum yok, listeyi bir defa eksik bildirdik sezon basinda homegrown oyuncularimiz az oldugundan yani Icardi'nin suan bu duruma sifir etkisi var. Sonucta sadece 3 yeni oyuncu ekleyebiliyoruz ve yeni gelen oyuncularimiz:Olun niye yav niye allahın cezaları niye
Kimi yazacaksınız lan sakat icardiyi mi
Şimdi avrupa ligi maçlarına bakalım eksiklikler neredeydi en çok. Morata bats da gittikten sonra seve seve listeye girecek. Kanat trafında sürekli sıkıntı yaşıyorduk. Barış ve yunus jakobsla beraber sürekli oynamak zorundaydı. Defansta Kaan ve apo sürekli aksıyordu.Icardi'yi zaten listeden cikarmaya luzum yok, listeyi bir defa eksik bildirdik sezon basinda homegrown oyuncularimiz az oldugundan yani Icardi'nin suan bu duruma sifir etkisi var. Sonucta sadece 3 oyuncu ekleyebiliyoruz ve yeni gelen oyuncularimiz:
Carlos C.
Lemina
Sallai (listede yoktu)
Morata
Bunlardan birini eklemeyecegiz.
4 oyuncu ülke dışına satılır/kiralanırsa 4 oyuncu ekleyebiliyorsun diye bir şey hatırlıyorumIcardi'yi zaten listeden cikarmaya luzum yok, listeyi bir defa eksik bildirdik sezon basinda homegrown oyuncularimiz az oldugundan yani Icardi'nin suan bu duruma sifir etkisi var. Sonucta sadece 3 yeni oyuncu ekleyebiliyoruz ve yeni gelen oyuncularimiz:
Carlos C.
Lemina
Sallai (listede yoktu)
Morata
Bunlardan birini eklemeyecegiz.
O kural Norvec gibi ulkeler icin var, ayni takvim yilinda sezona baslayan ve sona eren ligler icin. Bizi ilgilendiren bir kural yok biz sadece 3 tane yeni oyuncu bildirebiliyoruz.4 oyuncu ülke dışına satılır/kiralanırsa 4 oyuncu ekleyebiliyorsun diye bir şey hatırlıyorum
Yok renktaş öyle şeyler4 oyuncu ülke dışına satılır/kiralanırsa 4 oyuncu ekleyebiliyorsun diye bir şey hatırlıyorum
Onlara özel olarak kural varda bizim avrupa takımları içinde var diye biliyordum yokmuş demek ki .O kural Norvec gibi ulkeler icin var, ayni takvim yilinda sezona baslayan ve sona eren ligler icin. Bizi ilgilendiren bir kural yok biz sadece 3 tane yeni oyuncu bildirebiliyoruz.