GSC Haber Lemina, UEFA Listesine Yazılmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk maç kimler cezalı şimdi?

Olun niye yav niye allahın cezaları niye

Kimi yazacaksınız lan sakat icardiyi mi
Icardi'yi zaten listeden cikarmaya luzum yok, listeyi bir defa eksik bildirdik sezon basinda homegrown oyuncularimiz az oldugundan yani Icardi'nin suan bu duruma sifir etkisi var. Sonucta sadece 3 yeni oyuncu ekleyebiliyoruz ve yeni gelen oyuncularimiz:

Carlos C.
Lemina
Sallai (listede yoktu)
Morata

Bunlardan birini eklemeyecegiz.

Icardi'yi zaten listeden cikarmaya luzum yok, listeyi bir defa eksik bildirdik sezon basinda homegrown oyuncularimiz az oldugundan yani Icardi'nin suan bu duruma sifir etkisi var. Sonucta sadece 3 oyuncu ekleyebiliyoruz ve yeni gelen oyuncularimiz:

Carlos C.
Lemina
Sallai (listede yoktu)
Morata

Şimdi avrupa ligi maçlarına bakalım eksiklikler neredeydi en çok. Morata bats da gittikten sonra seve seve listeye girecek. Kanat trafında sürekli sıkıntı yaşıyorduk. Barış ve yunus jakobsla beraber sürekli oynamak zorundaydı. Defansta Kaan ve apo sürekli aksıyordu.

Şimdi ben olsam sallai ile lemina arasında kalırdım. İsimlere bakınca barış yunus jakobs jellert 4 tane isim varken sallai yi eklemek yerine lemina yı ekleyip orta sahayı biraz daha dinamikleştirirdim. Ama bu durum sallaiyi nasıl etkiler yunusun sakatlık ne alemde jakobs ne alemde konusuna göre değişir. Eğer sakatlıkları uzun ise sallai koyup lemina dan vazgeçerdim. Yapacak pek birşey yok.

Icardi'yi zaten listeden cikarmaya luzum yok, listeyi bir defa eksik bildirdik sezon basinda homegrown oyuncularimiz az oldugundan yani Icardi'nin suan bu duruma sifir etkisi var. Sonucta sadece 3 yeni oyuncu ekleyebiliyoruz ve yeni gelen oyuncularimiz:

Carlos C.
Lemina
Sallai (listede yoktu)
Morata

4 oyuncu ülke dışına satılır/kiralanırsa 4 oyuncu ekleyebiliyorsun diye bir şey hatırlıyorum

Torreira cezalı. Kiminle oynamayı düşünüyormuş orta sahada? AZ eler seni bu orta saha ile. Avrupa’da devam etmek istiyorsa Lemina’yı baştan yazmalı.

4 oyuncu ülke dışına satılır/kiralanırsa 4 oyuncu ekleyebiliyorsun diye bir şey hatırlıyorum
O kural Norvec gibi ulkeler icin var, ayni takvim yilinda sezona baslayan ve sona eren ligler icin. Bizi ilgilendiren bir kural yok biz sadece 3 tane yeni oyuncu bildirebiliyoruz.

O kural Norvec gibi ulkeler icin var, ayni takvim yilinda sezona baslayan ve sona eren ligler icin. Bizi ilgilendiren bir kural yok biz sadece 3 tane yeni oyuncu bildirebiliyoruz.
Onlara özel olarak kural varda bizim avrupa takımları içinde var diye biliyordum yokmuş demek ki .

leminayi yazdirmayan net gs düsmanidir

Ben bir şey demiyorum artık. Konuşursam çok ağır konuşurum. Anasına filan gider lafım çünkü.

Eğer Hoca'nın bu meselede bir takıntısı varsa ya da taraftara varmış gibi hissettirirse bu iş kendisini götürür.

Sallai'nin yerine her türlü yazılırdı Lemina hatta yazmak zorundaydık.

AZ macinda Torreira da yokmus.

Sara-Kaan olur ozaman artik :crushed:

Takımda ne kanat var ne stoper ne de forvet bu durumda lemina nasıl kayıt edilsin. Mecburi yapılan hamleler için neler neler yazılmış bir sakinleşin.

Demir boyu ilk 11’de görürsem direk kapatırım maçı

Kimi yazar yazmaz hocanın taktiridir ama kural belli devre arasında 3 oyuncu ekleyebilirsin diye bildirilmiş Sallai yi son anda transfer ediyorsun onu en başta yazmiyorsun geliyorsun buraya son ana kadar bekleyip 3 adam alıyorsun bu son ana kadar beklemek fırsat transferi adı altında can sıkmaya başladı transferi bütün kulüpler yapabiliyor da biz mi yapamıyoruz.Birde lafa gelince para var diyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt