GSC Anket Lemina vs Çalhanoğlu

Lemina vs Çalhanoğlu

• Lemina

Oy: 32 66,7%
  • Çalhanoğlu

Oy: 16 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    48

Demir Isik

Ulubatlı Souness
biri gelecek sezon ekibimizde olacak olsa hangisini istersiniz? Sebebi nedir?

Dünyada bu karşılaştırmada leminayı seçecek tek taraftar cimbom taraftarı olabilir

İlginç bir hadise

İkisi beraber olmazmı? Niye illa Leminayı satıyoruz. Torera Hakan Lemina üçlüsüyle oynasak ya

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan layikiyla çilingir rolünü ustlenebilecekmi tüm sezon boyunca??!
CL maçlarında üçünü beraber oynatır, ligde ise iki tanesini dönüşümlü seçerek oynatırdım ben olsam. Hakan gelecekse Sara yı satmak daha mantıklı iş.

İki farklı profil

Lemina potansiyelini gerceklestirememis, mentali biraz sıkıntılı bi oyuncu

Hakan bence potansiyelinin de uzerine çıktı. Özellikle inter macerası kendisini cok farkli bi seviyeye getirdi.

CL maçlarında üçünü beraber oynatır, ligde ise iki tanesini dönüşümlü seçerek oynatırdım ben olsam. Hakan gelecekse Sara yı satmak daha mantıklı iş.

Hakan Alinirsa Kevin De bruyne tarzı bir oyuncu daha almak farz olur.Onu demek istiyorum Ortasaha da saf tutma anlamında bahsetmedim ki?Sara da değil bu profil haklısın .En uygunu yine İlkay gözüküyor.Hakan bence f/p olarak lüks .Bu benim fikrim kesinlikle.

İki farklı profil

Lemina potansiyelini gerceklestirememis, mentali biraz sıkıntılı bi oyuncu

Hakan bence potansiyelinin de uzerine çıktı. Özellikle inter macerası kendisini cok farkli bi seviyeye getirdi.
Hakan gelebileceği en yüksek seviyeye zaten çıktı rdaş bu saatten sonra düşmeye başlar normal olarak

Geri
Üst Alt