Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 33.038
- 21.992
- 2.783
biri gelecek sezon ekibimizde olacak olsa hangisini istersiniz? Sebebi nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
<3Ykürek anketler açmaktan kaçınalım/
inşallah kafana banı yersın
Keramettinle aramı bozamazsın uğraşmainşallah kafana banı yersın
Katılım yükselince sonuçları Inter forumunda paylaşıcam. Bakalım tepkiler ne olacak.Dünyada bu karşılaştırmada leminayı seçecek tek taraftar cimbom taraftarı olabilir
İlginç bir hadise
Hakan layikiyla çilingir rolünü ustlenebilecekmi tüm sezon boyunca??!İkisi beraber olmazmı? Niye illa Leminayı satıyoruz. Torera Hakan Lemina üçlüsüyle oynasak ya
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CL maçlarında üçünü beraber oynatır, ligde ise iki tanesini dönüşümlü seçerek oynatırdım ben olsam. Hakan gelecekse Sara yı satmak daha mantıklı iş.Hakan layikiyla çilingir rolünü ustlenebilecekmi tüm sezon boyunca??!
Hakan Alinirsa Kevin De bruyne tarzı bir oyuncu daha almak farz olur.Onu demek istiyorum Ortasaha da saf tutma anlamında bahsetmedim ki?Sara da değil bu profil haklısın .En uygunu yine İlkay gözüküyor.Hakan bence f/p olarak lüks .Bu benim fikrim kesinlikle.CL maçlarında üçünü beraber oynatır, ligde ise iki tanesini dönüşümlü seçerek oynatırdım ben olsam. Hakan gelecekse Sara yı satmak daha mantıklı iş.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakan gelebileceği en yüksek seviyeye zaten çıktı rdaş bu saatten sonra düşmeye başlar normal olarakİki farklı profil
Lemina potansiyelini gerceklestirememis, mentali biraz sıkıntılı bi oyuncu
Hakan bence potansiyelinin de uzerine çıktı. Özellikle inter macerası kendisini cok farkli bi seviyeye getirdi.