- 15 Eylül 2009
- 65.423
- 11.807
- 2.993
milli takimda lemina olsaydi gecen sene final oynardik
hakan gibi bos beles topcularla kiyaslamayin herifi
hakan gibi bos beles topcularla kiyaslamayin herifi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan gelebileceği en yüksek seviyeye zaten çıktı rdaş bu saatten sonra düşmeye başlar normal olarak
Sara ve Lemina fiziksel olarak kalın ve güçlü oyuncular neden ezilsinler.Genel olarak şu anki 3'lü orta sahamız ligimizde idare edebilir ama, UCL'deki çoğu maçtaki fiziki mücadele ezilme ihtimali var. İsimlerden bağımsız fiziki olarak yapılı/yer kaplayan/1.80 üstü boy ve geriden oyun kurma özelliğine sahip diri oyunculara ihtiyaç var. Bu kadar paralar harcayıp İskandinav tarafından da 1-2 böyle futbolcu eklenmeliydi görüşündeyim.
Hakan özelinde ise garip bir şekilde bu kadar itelenmesine rağmen ısrarcı değiliz. Kamuoyu yaratılmamış ve baskı altında hissetmemiş olsa çoktan çubuklu giyiyordu. Kıyas pek doğru değil. Farklı işlevleri olan 2 futbolcu. Hakan'ın hücum ekstrası çok daha fazla. Defansif aksiyon ise Lemina kadar değil. Kötü de değil.
Sara'nın üst düzey mücadelelerde gücünün iki yönlü olarak yeterli olmadığı görüşündeyim. İşin ofansif kısmı tamam ama, defansif de girince sıkıntılar yaşıyor. Yalnız bu bahsettiğim en üst düzey mücadeleler için geçerli bir durum. Lemina evet bahsettiğimiz sınıfta lakin, sakatlık durumu çok korkutuyor. City deplasmanına gittin, Allah korusun elindeki en güvendiği diri adam Lemina sakatlandı 5. dakika çıkmak zorunda kaldı. Ne yapacağız? Oyundan direkt düştün. Ben bu futbolcuların yerine demiyorum, kadro derinliği açısından bahsediyorum.Sara ve Lemina fiziksel olarak kalın ve güçlü oyuncular neden ezilsinler.