GSC Haber Lemina’nın Maliyeti Açıklandı

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
1738845515387.webp

Profesyonel futbolcu Mario Rene Junior Lemina'nın transferi konusunda, kulübü Wolverhampton Wanderers Football Club ile anlaşmaya varılmıştır.

Bu kapsamda, futbolcunun eski kulübüne 2.500.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan başlayarak 1.5+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Buna göre; 2024-2025 sezonunun ikinci yarısı için 1.250.000 EUR, 2025-2026 sezonu için 2.500.000 EUR, opsiyona bağlı olarak 2026-2027 sezonu için 2.500.000 EUR garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray SK

Şu ana kadar yapılan en iyi iş.

Oyuncu fedakarlık yapmış sağolsun.

Gerek sözleşme süresi opsiyonu dahil gerek maliyeti çok makul anlaşma Lemina gibi bir oyuncu için. Direk 2.5 yıl olsa bile makul diyecekken 1.5+1 yıl opsiyonlu olması Lemina gerçekten gelmek istemiş.

fena durmuyor gibi - 1.5 yıl + 1 opisyon güzel detay, kazasız sakatlıksız belasız ezer geçer herkesi inşallah.

yönetimin 2026daki seçimden sonraya sarkan kontratı var mı mevcuttakilerin uzatma işleri haricinde ? (jelert jakobs sallai sanırım ? by hatipoğlu)

Fena değil güzel
kafayı mı yedin lan. o kdr maliyetli sözleşmeler arasında yapılmış en iyi sözleşme bu.

isim/maliyet olarak müthiş.

ben 3-3,5 Maaş bekliyordum hatta imza parası bile verilebilirdi bonservis harici. (yönetim malum)

Ahmed Kutucu, Morata, Lemina gayet memnuniyet verici. Bats, Ziyech'in gidişi aynı şekilde. Nelsson'un kiralanmasında sözleşme uzatma ve opsiyonu gayet makulken kiralama bedeli düşük kalmıştı o da 2 milyon civarında olsaydı o da memnuniyet verici olurdu. Bu kadar çalkantılı dönemde bu işler iyiyken sonu da iyi bitse de Cuesta değilde Simic veya daha bize uyacak bir stoper gelse sürpriz bir şekilde keşke.

Geri
Üst Alt