GSC Haber Lemina’nın Maliyeti Açıklandı

Kariyerinin en olgun döneminde, 1.5+1 sene, maaşı da EPL'de kazandığı kadar neredeyse. Gelmeye can atmayan adam 4 sezon 3.5 milyondan açardı kapıyı.

Maliyeti beni ilgilendirmez, gayet isabetli bir transfer oldu.

Lakin ilk 11 oynar mı? Sara - Lemina - Torreira 3 lüsünü görür müyüz? Hiç sanmıyorum..

Tertemiz anlaşma bir an 3.5 yıl kitler diye korkmuştum.

Opsiyonlu 1.5+1 yıl mükemmel ve olması gereken bir sözleşme.

Maliyeti beni ilgilendirmez, gayet isabetli bir transfer oldu.

Lakin ilk 11 oynar mı? Sara - Lemina - Torreira 3 lüsünü görür müyüz? Hiç sanmıyorum..
Mertens'in dinlendirildiği Torreira Lemina önlerinde Sara'nın oynadığı bir düzen olabilir. Lemina gerçi Okan Buruk'un takımında Barış Alper gibi her yerde oynatılır.

bimden-aldigim-le-cola-tad-ve-koku-1.jpg

Kendini zorla transfer ettirdi taraftar ile birlikte de ondan bence.

Diğeri de Eyüp'ten fanatik Galatasaray'lı Ahmet zaten.
Evet taraftar transferi oldu cidden Lemina.

Burnunuzun dibindeki Ahmed'i bile haftalar sonra alabildiler ancak. Az buz bir paraya da değil yani

Evet taraftar transferi oldu cidden Lemina.

Burnunuzun dibindeki Ahmed'i bile haftalar sonra alabildiler ancak. Az buz bir paraya da değil yani

Ciddi söylüyorum son dönem transferleri

Jelert- menajer önerisi
Jakobs-menajer önerisi
Sallai- menajer önerisi
Batshuayi-Okan hoca ve bonservissiz

Sara- Okan Hoca önerisi + scout raporu (düzgün yapılan tek transfer)
Osimhen- Gardi önerisi ve çabası
Lemina-taraftar getirdi
Kutucu-kendi kendine getirdi

Morata-??? (Gardi önerisi muhtemelen)

Sadece yukarıda yazan ilk üç transfer skandal zaten. Çünkü biri eldeki transferi (Doue) biri bozunca yapıldı. Diğeri kronik dendi alem yapıyor dendi ama bek bulamadılar son anlarsa getirdiler. Sonuncu da Zalewski’yi 3 gün getirmeye çalıştılar olmayınca son saniye.

Yapmayın abi yani. Gidin öncesinde alın. Son dakika fırsatı Osimhen olur Morata olur.

Senin ihtiyacın zaten önceliğindir. Fırsat kovalanmaz ihtiyaçta.

Abi bu adamlar bir de ticaret erbabı. Nasıl bir planlama ile zengin oluyorlar?

Bu nasıl bir kafa ya?

İnter 3-5-2 si oynatmayı akıl eder umarım okan buruk. Malum takıntılarında inatçı bir kişilik
Zaten Okan ile ilgili aynı düşünce de olduğumuz için sanmıyorum demiştim..

Ne yapar eder, oynatmaz diye aklımdan geçmiyor değil maalesef..

İnter 3-5-2 si oynatmayı akıl eder umarım okan buruk. Malum takıntılarında inatçı bir kişilik
Aga Interin oynadigi oyun bambaska ya defanslari forvet gibi oynuyor, orta sahalari defans gibi. Simione bunu oturtmak icin yillarini verdi Inter'de. Farkli bisey onlar.

Bizim daha ne oynadigimiz belli degil rastgele adamlar aliyoruz takima, rastgele dizilis.

Inter acayip cok keyif veriyor ya, son 2-3 senedir bence net top 5'e girer ustelik nerdeyse para harcamadan.

Aga Interin oynadigi oyun bambaska ya defanslari forvet gibi oynuyor, orta sahalari defans gibi. Simione bunu oturtmak icin yillarini verdi Inter'de. Farkli bisey onlar.
okan da hiç pratiği olmamasına rağmen zart diye 3-4-1-2 ye geçtik. Tek fark 10 numara yerine 8 kullanacağız. Okan buruk inzaghi fanıymış zaten, uygulasın işte.

Senin maliyetini yerim. Nefiss.

Geri
Üst Alt