Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens'in dinlendirildiği Torreira Lemina önlerinde Sara'nın oynadığı bir düzen olabilir. Lemina gerçi Okan Buruk'un takımında Barış Alper gibi her yerde oynatılır.Maliyeti beni ilgilendirmez, gayet isabetli bir transfer oldu.
Lakin ilk 11 oynar mı? Sara - Lemina - Torreira 3 lüsünü görür müyüz? Hiç sanmıyorum..
İnter 3-5-2 si oynatmayı akıl eder umarım okan buruk. Malum takıntılarında inatçı bir kişilikMaliyeti beni ilgilendirmez, gayet isabetli bir transfer oldu.
Lakin ilk 11 oynar mı? Sara - Lemina - Torreira 3 lüsünü görür müyüz? Hiç sanmıyorum..
Evet taraftar transferi oldu cidden Lemina.Kendini zorla transfer ettirdi taraftar ile birlikte de ondan bence.
Diğeri de Eyüp'ten fanatik Galatasaray'lı Ahmet zaten.
Evet taraftar transferi oldu cidden Lemina.
Burnunuzun dibindeki Ahmed'i bile haftalar sonra alabildiler ancak. Az buz bir paraya da değil yani
Zaten Okan ile ilgili aynı düşünce de olduğumuz için sanmıyorum demiştim..İnter 3-5-2 si oynatmayı akıl eder umarım okan buruk. Malum takıntılarında inatçı bir kişilik
Aga Interin oynadigi oyun bambaska ya defanslari forvet gibi oynuyor, orta sahalari defans gibi. Simione bunu oturtmak icin yillarini verdi Inter'de. Farkli bisey onlar.İnter 3-5-2 si oynatmayı akıl eder umarım okan buruk. Malum takıntılarında inatçı bir kişilik
okan da hiç pratiği olmamasına rağmen zart diye 3-4-1-2 ye geçtik. Tek fark 10 numara yerine 8 kullanacağız. Okan buruk inzaghi fanıymış zaten, uygulasın işte.Aga Interin oynadigi oyun bambaska ya defanslari forvet gibi oynuyor, orta sahalari defans gibi. Simione bunu oturtmak icin yillarini verdi Inter'de. Farkli bisey onlar.
Valla Okan hocanin oyle bir kapasitesi oldugunu dusunmuyorum bu ulkede oyle futbol oynanmaz hic bir zaman ://okan da hiç pratiği olmamasına rağmen zart diye 3-4-1-2 ye geçtik. Tek fark 10 numara yerine 8 kullanacağız. Okan buruk inzaghi fanıymış zaten, uygulasın işte.