Leo Franco: "Favori Atletico Madrid"

Cevap: Leo Franco: "Favori Atletico Madrid"

Galatasaray için büyük bir şanstır Leo Franco.

Şans mıdır bilmem ama bazı noktalarda defansı inanılmaz toparlıyor. O defansın açık verdiği durumlarda -yetişip yetişememe kaygısı olmadan- çıkışlarının birçoğunda yarar sağlayan taraf biz oluyoruz. Bu önemli. Ama bazılarında da çok büyük hatalar yapmıyor değil.

Ya abi bu takım Taffarel leri Mondragon ları görmüş Bu saatten sonra Sanctis , Leo çok light kalıyor. Tek başına takımdı bu iki adam ya.. Benim için Leo bunların yanında ikinci sınıf bir kaleci bile değil..

Ya abi bu takım Taffarel leri Mondragon ları görmüş Bu saatten sonra Sanctis , Leo çok light kalıyor. Tek başına takımdı bu iki adam ya.. Benim için Leo bunların yanında ikinci sınıf bir kaleci bile değil..

Servet - Gökhan ikilisinin arkasına bırak Taffarel ve Mondragonu, Buffon-Cech-Casillas 3'lüsünden birini koy yine bu kadar gol yer. Bu sene golleri kalecimiz değil takım yiyor.

Ayrıca, kişisel özellikleri sayesinde bazı pozisyonları da başlamadan bitiriyor. Yani katkı bile yapıyor takıma bu kadar zaafa rağmen.

Eleştirmeden önce 2 kere düşünmek gerekir.

Defansımızın iyi olmadığını bende biliyorum ve Leo yu yediği gol sayısına göre eleştirmiyorum.. Ya Mondi tek başına maç alan kaleciydi.. Özellikle Lucescu döneminde avrupadaki maçlarımızı hatırlayın gerçekten müthiş maçlar çıkarmıştı. İnsan üstü kurtarışlar yapmıştı.. Ama Leo bu güveni hiçbir zaman vermedi.. Yenilecek golleri genelde yiyor, kişisel hatalarıda çok fazla.. Bir tek defans arkasına atılan topları çıkarması onu büyük kaleci yapmaz..

Hatırlayın biraz Taffarel, Mondragon dönemini nasıl güven duyuyorduk kalecilere.. Ceza sahası dışından gol yedikleri çok nadirdir bu ikisininde ama Leo öyle değil hiçbir zaman o güveni vermiyor..

Tabi bu olay biraz nasıl baktığınızla alakalı belki ben fazla eleştirel bakıyorda olabilirim.. Fakat şu bi gerçekki Taffarel ve Mondragon çok ayrı kalecilerdi..

Leo Franco oyunda sorumluluk alan bir kaleci değil,Tafo gibi üst düzey,Mondi gibi içten bağlı da değil bu takıma,iyi bir profesyonel,topu oyuna iyi sokuyor,ama vasatın biraz üstü bir kaleci,en azından ilk yarı performansı böyle.

Taffarel = Bülent - Popescu

Mondi = Song - Tomas (Bülent, E.Aşık, F.De Boer)

İkiside tarihimizin en oturaklı 2 savunmacısının arkasında oynadı. Bu kadar güven vermelerinin bir sebebide odur. (Asla kaleciliklerini küçümsemiyorum)

Bence bu açıklama mantıklı olmuş.Yıllarca bizi böyle yenmedi mi hem Milli Takım olarak hem de GS olarak bizi herkes?

Bilmiyorum biliyo musunuz ama Atletico lular bile gülüyo bu açıklamaya.

Bu yıl biz hiç biyerde hiçbişeyin favorisi olamayız diyo adamlar.Espri zanneden var.

yani adamlarda bizi büyütüyo gözlerinde sanmayın öyle biz Galatasaray'ı ezer geçeriz dediklerini

Taffarel = Bülent - Popescu

Mondi = Song - Tomas (Bülent, E.Aşık, F.De Boer)

İkiside tarihimizin en oturaklı 2 savunmacısının arkasında oynadı. Bu kadar güven vermelerinin bir sebebide odur. (Asla kaleciliklerini küçümsemiyorum)

Tamam savunmalar iyi olabilir ama Taffarel ve Mondragon'un maç içerisinde kurtardığı pozisyon sayısı,tek başlarına aldıkları maç sayısı çok fazladır.Leo Franko'nun bırakın maç almayı bir tane bile spesifik vay be nasıl kurtardı bunu dediğimiz bir kurtarışı oldu mu.Olmadı.Eğer ki top üstüne geldiyse kurtarıyor ama biraz köşeye gittiğinde yaptığı bir kurtarış yok sadece hamle yapabiliyor.İyi kaleci maç kurtaran kalecidir.Takım o gün dökülse bile kalesini gole kapatıp 1 puanı kurtaran kalecidir..

Atletico isimden kazanıyor.Yoksa Adamlar Apoel gibi bir takımı 2 maçta da yenememiş.Ligte de 27 gol yemişler fazla abartıyoruz.Leo'nun açıklamalarınıda çok doğru buluyorum adam Denizli gibi Atletico bu sene yoklara oynuyor büyük takım değil mi deseydi.Biz devre arasında şu defansı sağlamlaştırırsak gerekirse bir santraforla bu işi rahat götürürüz.Ama devre arasında takviye yapılmazsa o zaman zor

ben yıllardır bu takımda kornerlerde ve yan toplarda ayı gibi koşarak çıkıp şlak diye topu alan adam göremedim ve çok canımı sıkıyor. bakın o volkan yüzünden fener kaç tane fark yiyeceği maçı çeviriyor hatta kazanıyor. bizim sami yen maçlarında bile o volkan kaç tane gol kurtarıp kaç tane 6-0 ı önlüyor izleyin. nasıl yapıyor? adam seziyor hocam topun geleceğini, fırlıyor kaleden kayıyor mayıyor tepiyor forvet vuramadan o vuruyor. izleyin kaç tane böyle pozisyonu var görün.

yan topa çıksın kardeşim ya, aykuta güvendik ''ben çizgi kalöcüsüyüm yooo'' dedi mafetti bizi. sançis orta halliydi bu konuda ama yeterli olmadı, şimdi leo'nun kornerde beklemesiyle uraşacak hal kalmadı artık. şöyle yırtıcı yan toplara çıkıp yumruklayan kucaklayan kaleci getirin bize ya her yan top ağzımız açık kalmasın tv başında.

Cevap: Leo Franco: Favori Atletico Madrid

Şu an en etkili adamlarımızı, benzerleriyle(mevkii olarak) kıyaslayalım;

Keita-Agüero

Maxi-Kewell

Arda-Simao

Jurado-Elano

Asenjo-Leo Franco

Assuncao-Mehmet Topal

Perea-Servet

Baros-Forlan

Siz yapın seçimi hangilerini alırsınız?(5'leniriz falan demiyorum, şansı yüksek olan takım hangisi olur?)

Hakan Şükür-Henry

Hagi-Bergkamp

Taffarel-Seamen

Popescu-Vieira

Arif-Overmars(D.Suker)

Okan-Parlour

Suat(A.Yıldırım)-Petit

Capone-Keown

E.Penbe-Silvinho

bu takımda 5 lerdi bizi .

Servet - Gökhan ikilisinin arkasına bırak Taffarel ve Mondragonu, Buffon-Cech-Casillas 3'lüsünden birini koy yine bu kadar gol yer. Bu sene golleri kalecimiz değil takım yiyor.

Ayrıca, kişisel özellikleri sayesinde bazı pozisyonları da başlamadan bitiriyor. Yani katkı bile yapıyor takıma bu kadar zaafa rağmen.

Eleştirmeden önce 2 kere düşünmek gerekir.

katılıyorum. geçen sene casillas da delik deşik olmuştu. o halde casillas kötü kaleci hmmm.

leo yalan söylememiş.

Bu turun favori gözüken takımını sizler de biliyosunuz.Şu oyunla,şu defans kurgusuyla biz mi favori olacaktık?

Takım gol yemese,maç başı ciddi 10 tehlike yaratsa,yakaladıklarını da atsa,oyundan kopmasa belki kafa kafaya oynayabilirdik.

Ama şu şartlarda favori onlar.Bunu kabul etmek lazım..

tenerife maçlarını izledim.Tenerifenin Madrid'i ezmesine rağmen birşey dikkatimi çekti.

madrin'in attığı golde,çıktıkları kontra atakla karşı kaleye sadece 4 saniyede,3 pasla varıp golü attılar..

Biz deplasmanda gol atamazsak,turdan hiç umutlanmayalım.

Bu defansla kendi sahamızda minimum 2 tane yeriz..

leo yalan söylememiş.

Bu turun favori gözüken takımını sizler de biliyosunuz.Şu oyunla,şu defans kurgusuyla biz mi favori olacaktık?

Takım gol yemese,maç başı ciddi 10 tehlike yaratsa,yakaladıklarını da atsa,oyundan kopmasa belki kafa kafaya oynayabilirdik.

Ama şu şartlarda favori onlar.Bunu kabul etmek lazım..

tenerife maçlarını izledim.Tenerifenin Madrid'i ezmesine rağmen birşey dikkatimi çekti.

madrin'in attığı golde,çıktıkları kontra atakla karşı kaleye sadece 5 saniyede varıp golü attılar..

Biz deplasmanda gol atamazsak,turdan hiç umutlanmayalım.

Bu defansla kendi sahamızda minimum 2 tane yeriz..

mantıksız değil. favori onlar gibi görünebilirlerdede yalnız biri bana :

1- bu adamların çok üstün yaptıkları (defans-ofans-pas-tek top)

2- rahat yendikleri (bu sene ! )

3- bizden çok iyi oldukları

1 adet fazlalığını gösterin bende favori diyeyim.

Size bir örnek :

M.Kharkiv - Galatasaray

favori dünyanın yüzde 99.9'na göre = Galatasaraydır. Grup lideri maç kaybetmemiş vs vs benficay yı yenmiş.

sonuç : galip kharkiv.

neden : takım oyunu-iyi defans-şans

bizden üstün yanları : defansif yönleri, takım oyunları.

bizim üstün yanlarımız : kağıt üstünde iyi oyuncular, ofans(3 katı kadar ! ), takım kalitesi, moral.

başka örnek :

Rubizn Kazan - Barcelona (yer nou camp)

galip: rubin kazan

kağıt üstü favori : barça

fark atar mı : atar

üstün yönleri : kaleci hariç her konuda barça.

mantıksız değil. favori onlar gibi görünebilirlerdede yalnız biri bana :

1- bu adamların çok üstün yaptıkları (defans-ofans-pas-tek top)

2- rahat yendikleri (bu sene ! )

3- bizden çok iyi oldukları

1 adet fazlalığını gösterin bende favori diyeyim.

Size bir örnek :

M.Kharkiv - Galatasaray

favori dünyanın yüzde 99.9'na göre = Galatasaraydır. Grup lideri maç kaybetmemiş vs vs benficay yı yenmiş.

sonuç : galip kharkiv.

neden : takım oyunu-iyi defans-şans

bizden üstün yanları : defansif yönleri, takım oyunları.

bizim üstün yanlarımız : kağıt üstünde iyi oyuncular, ofans(3 katı kadar ! ), takım kalitesi, moral.

Seninn yıldızlarının form tutmasıyla,

onların yıldızlarının form tutması bir değil renkdaş.

servet form tutsa ne kadar tutacak?Adammı kaçırmayacak?Agüeroya mı yetişecek?

Gökhan Zan Forlan'a şut mu attırmayacak?

Yoksa o mükemmel kalecileri bizden kolay gol mü yiyecek?

İşimiz allaha kalmış renkdaş.Şu maç erken yarı final maçı resmen.

A.madrid'in çıkış maçı biz olmayalım da,ne olursa olsun..

Geri
Üst Alt