- 17 Ağustos 2009
- 44.182
- 33.295
- 3.448
Cevap: Leo Franco: "Favori Atletico Madrid"
Galatasaray için büyük bir şanstır Leo Franco.
Galatasaray için büyük bir şanstır Leo Franco.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla şansı Leo olan takımın vay haline![]()
Ya abi bu takım Taffarel leri Mondragon ları görmüş Bu saatten sonra Sanctis , Leo çok light kalıyor. Tek başına takımdı bu iki adam ya.. Benim için Leo bunların yanında ikinci sınıf bir kaleci bile değil..
Taffarel = Bülent - Popescu
Mondi = Song - Tomas (Bülent, E.Aşık, F.De Boer)
İkiside tarihimizin en oturaklı 2 savunmacısının arkasında oynadı. Bu kadar güven vermelerinin bir sebebide odur. (Asla kaleciliklerini küçümsemiyorum)
Şu an en etkili adamlarımızı, benzerleriyle(mevkii olarak) kıyaslayalım;
Keita-Agüero
Maxi-Kewell
Arda-Simao
Jurado-Elano
Asenjo-Leo Franco
Assuncao-Mehmet Topal
Perea-Servet
Baros-Forlan
Siz yapın seçimi hangilerini alırsınız?(5'leniriz falan demiyorum, şansı yüksek olan takım hangisi olur?)
Servet - Gökhan ikilisinin arkasına bırak Taffarel ve Mondragonu, Buffon-Cech-Casillas 3'lüsünden birini koy yine bu kadar gol yer. Bu sene golleri kalecimiz değil takım yiyor.
Ayrıca, kişisel özellikleri sayesinde bazı pozisyonları da başlamadan bitiriyor. Yani katkı bile yapıyor takıma bu kadar zaafa rağmen.
Eleştirmeden önce 2 kere düşünmek gerekir.
leo yalan söylememiş.
Bu turun favori gözüken takımını sizler de biliyosunuz.Şu oyunla,şu defans kurgusuyla biz mi favori olacaktık?
Takım gol yemese,maç başı ciddi 10 tehlike yaratsa,yakaladıklarını da atsa,oyundan kopmasa belki kafa kafaya oynayabilirdik.
Ama şu şartlarda favori onlar.Bunu kabul etmek lazım..
tenerife maçlarını izledim.Tenerifenin Madrid'i ezmesine rağmen birşey dikkatimi çekti.
madrin'in attığı golde,çıktıkları kontra atakla karşı kaleye sadece 5 saniyede varıp golü attılar..
Biz deplasmanda gol atamazsak,turdan hiç umutlanmayalım.
Bu defansla kendi sahamızda minimum 2 tane yeriz..
mantıksız değil. favori onlar gibi görünebilirlerdede yalnız biri bana :
1- bu adamların çok üstün yaptıkları (defans-ofans-pas-tek top)
2- rahat yendikleri (bu sene ! )
3- bizden çok iyi oldukları
1 adet fazlalığını gösterin bende favori diyeyim.
Size bir örnek :
M.Kharkiv - Galatasaray
favori dünyanın yüzde 99.9'na göre = Galatasaraydır. Grup lideri maç kaybetmemiş vs vs benficay yı yenmiş.
sonuç : galip kharkiv.
neden : takım oyunu-iyi defans-şans
bizden üstün yanları : defansif yönleri, takım oyunları.
bizim üstün yanlarımız : kağıt üstünde iyi oyuncular, ofans(3 katı kadar ! ), takım kalitesi, moral.